Трохи перестарався з красою: 52-річний Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом – зате без зморшок

Екс-суддя МастерШеф, ресторатор та один із найепатажніших політиків в Україні Микола Тищенко змінився до невпізнанності. Схоже, екс-нардеп дуже захопився пластикою.

Ресторатор та бізнесмен Микола Тищенко, який завоював широку популярність у кулінарному шоу МастерШеф та інших популярних проектах, після того, як подався в політику та став депутатом від партії “Слуга народу”, перетворився на справжній мем. Його смішні, а часом навіть безглузді висловлювання досі обговорюють у Мережі, як і його зовнішність.

Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом
Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом

Так, напередодні 52-ліній Микола Тищенко з’явився на Ютуб-каналі ASATrьопс, де відповів на багато питань щодо його діяльності. Однак, багато глядачі звернули увагу на його обличчя, що помітно змінилося.

Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом
Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом

Зважаючи на все, ресторатор надто зловжив уколами краси. Звичайно ж, зморшок Микола повністю позбувся, зате тепер його просто неможливо впізнати. Від колишнього образу не залишилося сліду.

“Що у нього з обличчям? Виглядає гірше, ніж отруєнь Ющенка”, – писали у коментарях під відео.

Зазначимо, що захоплюватися уколами краси екс-суддя МастерШеф, який завжди стежив за своєю зовнішністю, почав давно. Це стало помітно за його фотографіями у Instagram. І якщо раніше це були мінімальні коригування ботоксом та гіалуроновою кислотою, то зараз 53-річний Микола Тищенко, зважаючи на все, вирішив взятися за свою красу ґрунтовно, що й призвело до характерних набряків.

Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом
Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом

Екс-суддя МастерШеф настільки змінився зовні, що тепер його не впізнають навіть колеги – Ектор Хіменес Браво та друзі-кухарі. А що ви скажете з цього приводу?

Нагадаємо, що у січні 2024 року стало відомо, що одіозний депутат, ресторатор та ведучий Микола Тищенко офіційно розлучився зі своєю молодою дружиною Аллою Баранівською. Пара прожила разом 10 років. У сім’ї росте син Давид. Одну з причин розлучення Тищенко вказав – неможливість проживання разом – Алла з дитиною перебуває в Ужгороді, Микола у Києві.

Схожі статті

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.