Народився на другий день після концерту: як виглядає новонароджений малюк, який ощасливив Могилевську

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська розповіла про поповнення та показала малюка. Шанувальники артистки знаходяться у повному захваті та активно вітають маму.

Навколо материнства Наталі Могилевської завжди ходило найбільше чуток. 15 років тому подейкували, що зірка от от має стати матір’ю. Мовляв, і сама співачка хоче, і для цього все є. Але не так склалося як гадалося. Усі пророцтва шанувальників на цей рахунок не збулися, а сімейне життя з часом ніби припинило цікавити артистку. Вона з головою поринула у роботу і все менше часу приділяла даним питанням.

Тоді в мережі поповзли чутки про те, що насправді у Могилевської вже давно є дитина. Зокрема з’являлися навіть плітки про те, що це Світлана Тарабарова. Мовляв, і зовнішню схожі, і співачка дуже багато часу приділяє своїй підопічній, наче вона не чужа.

Наталія Могилевська розповіла про поповнення та показала малюка

Наталія Могилевська розповіла про поповнення в сім'ї
 Наталія Могилевська розповіла про поповнення та показала малюка

Коли жінки розсварилися між собою, стало зрозуміло, що за цими стосунками не було нічого такого. Питання материнства було відсунуто у довгий ящик. Артистка нічого не розповідала навіть про свої романи, і напевно якби не злив кадрів, на яких артистка разом з дитиною входить до приміщення в Києві, публіка ніколи би не дізналася, що Наталія Могилевська удочерила двох дівчат.

Досі залишається загадкою, хто такий її коханий Валентин. Цілком можливо, що з цим чоловіком співачка вже давно і навіть вийшла заміж, адже досвід вже підказує, що Могилевська не готова розповідати про те, що відбувається в її приватному житті. Натомість, вона радіє важливим подіям в інших сім’ях. Як наприклад, нещодавно стало відомо, що шанувальниця артистка народила одразу після її концерту.

Дівчина боялася, що пологи почнуться прямо під час виступу. Але Нащастя все склалося найкращим чином, а невдовзі на особистій сторінці мами в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія з ніжками новонародженого.

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?