Дружина Монатіка показала, який він батько: люди вперше бачать ці фото – завжди приховували обличчя дітей

Дружина MONATIK Ірина Монатик оприлюднила рідкісні світлини артиста зі своїми маленькими дітьми. Шанувальники ніколи не бачили цих знімків.

На відміну від своїх зіркових колег, український співак Дмитро Монатік ніколи не афішував своє особисте життя. У його соціальних мережах були лише публікації про творчість. Якщо ж і траплялися сімейні фотографії, то обличчя двох синів – Данила та Платона завжди були прикриті. Вперше Дмитро Монатік відкрито показав хлопчиків, коли зробив красиву сімейну фотосесію для одного із глянців. На цей момент синам уже виповнилося 5 та 3 роки.

Дмитро Монатик уперше показав обличчя дітей
Дмитро Монатик уперше показав обличчя дітей

А нещодавно дружина артиста несподівано оприлюднила знімки, які люди ніколи не бачили раніше, де показала якийсь Монатік батько. Так, у міжнародний день батьків Ірина Монатик опублікувала на своїй сторінці в Instagram серію знімків, де їхні сини – Данило та Платон зовсім ще маленькі. Разом із ними Дмитро Монатік – ось вони разом катаються на велосипедах, ось один із хлопчиків сидить біля піаніно та слухає, як знаменитий тато музикує тощо.

“Ваші дітки – це щось неймовірне”, “Ну які красені всі троє чудові у тебе хлопці”, “Які фото! Зі святом”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що Дмитро Монатік та Ірина Демичова вже давно завоювали звання найромантичнішої пари в українському шоу-бізнесі. Чого варті лише їхні ніжні та зворушливі освідчення один одному в коханні на Дні народження та в річницю весілля. Шанувальники з нетерпінням чекають на ці події, оскільки зазвичай подружжя публікує дуже рідкісні та архівні знімки з сімейного архіву.

Дружина Дмитра Монатіка показала, який він насправді батько
Дружина Дмитра Монатіка показала, який він насправді батько

Схоже, Монатики більше не хочуть приховувати свого щастя та щедро діляться їм із усіма.

Схожі статті

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.