Настя Каменських неочікувано показала, на кого проміняла чоловіка Потапа: він молодий і також музикант

Знаменита українська співачка Настя Каменських неочікувано показала, на кого проміняла чоловіка Потапа. Цей чоловік вельми молодий і також музикант.

Настя Каменських не звикати працювати в дуеті, адже свого часу вона побудувала цілу кар’єру саме завдяки співпраці з Потапом. Подейкували, що спочатку вона не хотіла виконувати його пісні. Мовляв, артистка постійно його критикувала, а також звинувачувала. Втім, часи змінювалися, і так склалося, що хоча дует припинив своє існування, Потап та Настя розійтися не змогли.

Незабаром стало відомо про їхнє весілля. А мрія багатьох фанатів збулася. Напевно, мало хто очікував, що після ідеальної картинки сімейного життя Настя та Олексій раптом породять чутки про їхнє розлучення.

Вони почали ширитися 2 роки тому, і досі не вщухають. Основна проблема: фанати бачать, що пара постійно не разом, і це стає причиною підозри щодо кризи в стосунках.

Настя Каменських неочікувано показала, на кого проміняла чоловіка Потапа

Окрім того, артистка почала з’являтися у компанії різних чоловіків. З Настею Каменських постійно з’являються поруч то іспанці, то інші потенційні а залицяльники.

Настя Каменських засвітилася в обіймах іспанця
Настя Каменських показала чоловіка, з яким стала співпрацювати

Потап же тримається на дистанції. І ба більше, навіть не береться коментувати чутки про його роман з Анною Андрійчук. І все ж таки подружжя продовжує працювати разом, і це відчувається у творчості Насті. Навіть попри її новий дует, новин щодо змін у родині не надходить.

Натомість публіка дивуються тому, наскільки романтичним та чуттєвим вийшла нова композиція артистки у співпраці з іншим виконавцем. Як ніяк, Настя Каменських роками співала саме з Потапом, і це дійсно великий крок — показати іншу сторону своєї особистості з новим героєм.

Співачка Настя Каменських показала жаркі обійми з артистом, який виступає під псевдонімом Ostrovskyi. Раніше молодик знявся у кліпі співачки на пісню “Молоко”, а зараз вони випустили спільний трек “Гріхи”.

“Гріхи” – це історія про сповідь і прощення. Занурюючись у нові почуття, головний герой відверто розповідає обраниці про свої гріхи.

Схожі статті

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?

“Відхилення від норми”: 35-річна акторка Ксенія Мішина розповіла, що з нею не так – прийняла це та живе далі

Популярна акторка Ксенія Мішина вирішила чесно розповісти, чому більше не прагнутиме до ідеалу. Вона зрозуміла дещо дуже важливе для себе та вирішила поділитися своїми роздумами з іншими.