Полякова засвітилася у компанії іншого чоловіка та показала, чим з ним займається зрання: що скаже Вадим?

Відома українська співачка Оля Полякова показала, з чого починається її ранок. І це не кава з Вадимом Буряковським, а фізичні навантаження з іншим.

Популярна виконавиця Оля Полякова має купу шанувальників. За її сторінкою в Instagram слідкують майже 3 мільйони читачів. Це й не дивно, адже вона не тільки успішна співачка, а й любляча мама та дуже приваблива жінка. Тому, вона намагається не просто показувати своє життя, а й просувати свій світогляд. А саме саморозвиток та прагнення до ідеалу.

Цього ранку, у фотоблозі Олі з’явилося нове відео. На ньому суперблондинка зустрічає ранок не зі своїм офіційним чоловіком, а з іншим. З ліжка її витяг фітнес тренер Сергій Шеремета, який допомагає зірці тримати себе у формі. Й хоча Оля не хотіла прощатися з приємними сновидіннями, тренер був невблаганний.

“10 годин ранку і цей мужчина мене підняв, і просто виволок за волосся, бачите, які лохматі, виволок на тренування, бо я не хотіла”, – поділилася жінка.

Оля Полякова показала, з ким починається ранок її вихідного
Оля Полякова показала, з ким починається ранок її вихідного

Зірка разом з тренером проводять заняття спортом у Маріїнському парку. Дійсно, свіже повітря сприяє гарному настрою для тренувань. Вони співпрацюють не вперше. Полякова вже зверталася до нього за допомогою та дуже задоволена результатом.

Оля Полякова показала, з ким починається ранок її вихідного
Оля Полякова показала, з ким починається ранок її вихідного

Шанувальники не залишили новий допис співачки без уваги та відмітили її старання. Вони підтримують зірку та відмічають її спортивну форму. Без уваги не залишилася й зовнішність тренера. Підписниці оцінили.

“Клас! Це шикарний початок дня!”, “Які красиві! Оля супер, як завжди! А тренер, вау теж! Молодці! Любо дивитись”, “І тренер такий вогонь, до такого я б пішла”, “Розкішна фігура і костюмчик”, “Який тренер, хіба там до тренувань з таким тренером”, – написали під постом.

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?