Олександр Пономарьов показав жінку, яка народила йому єдиного сина: красуня, яку в Голлівуді не знайти

Олександр Пономарьов показав жінку, яка народила йому єдиного сина. Вона така красуня красуня, яку в Голлівуді не знайти. Докладніше дізнайтеся в нашому матеріалі.

Офіційно Олександр Пономарьов був одружений лише раз. Це сталося через деякий час після його розлучення з Оленою Мозговою. Зірці зустрілася красуня Вікторія Мартинюк, яка хоча і не надовго, але ощасливила виконавця.

Неймовірної вроди дівчина майже одразу після весілля подарувала коханому сина, який також отримав ім’я Олександр. Вже через 5 років пара розійшлася. Офіційна причина розлучення: зради та недостойна поведінка Олександра Пономарьова у шлюбі.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає матір його сина

Олександр Пономарьов відповів на питання про роман з Марією Яремчук
 Олександр Пономарьов показав, як виглядає матір його сина

І хоча розлучення було скандальним та непростим, пара намагалася все ж таки знайти спільну мову, щоб їхній син міг надалі відчувати батьківську любов.

З часом Вікторія знайшла нове кохання і навіть народила дочку. Олександр також не залишався самотнім. Подейкують, що в нього роман з концертною директоркою. Одружуватися він нібито не поспішає, але це лише за офіційною версією.

На кого більше схожий син Олександра Пономарьова: на нього чи на Вікторію Мартинюк
 Олександр Пономарьов показав, як виглядає матір його сина

У своєму коментарі Вікторія Мартинюк якось зізнавалася, що виховує свого сина таким чином, щоб обов’язку його батька панувала доброзичлива та шанобливе атмосфера. Зокрема вона пояснює сину, що необхідно з дослухатися до мачухи та не створювати проблем. Саме тоді стало відомо, що плітки правдиві, і у Олександра Пономарьова дійсно живе жінка.

Сама Вікторія матюк значно покращила після розлучення. Вона і до того була надзвичайно вродливою, але після того, як знайшла своє кохання, розквітла, і розквітла надзвичайно. Але іронічно, що її син наздогнав її у зрості вже будучи підлітком, а зараз давно вищий за неї.

Мініатюрна мама виглядає поруч зі своїм сином, як його сестра чи однокласниця. Однак на сімейних фотографіях одразу помітно, хто справжній діамант родини, і хто любляча мама.

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?