“Дівчача банда в зборі”: 43-річна Лілія Ребрик повернула старшу дочку додому та показала возз’єднання

Відома телеведуча Лілія Ребрик замилувала новим сімейним контентом. Цього разу в об'єктив камери потрапили всі її донечки, які не стримували емоцій від довгоочікуваної зустрічі.

Популярна українська телеведуча та блогерка Лілія Ребрик нещодавно повідомляла про від’їзд старшої донечки. Тоді, вони всією родиною проводжали Діану у спортивний табір, де та мала б відточувати свої навички бальних танців. Тренування закінчені, тож 11-річна дівчинка нарешті повернулася до додому.

В Instagram Лілії з’явилися нові знімки. На першому відео, жінка показує, як зустрічала Діану з потяга. Дівчинка з’явилася в кадрі з розмальованим обличчям. Напевно, так діти прощалися з табором.

“Доця з табору повернулася”, – підписала фото ведуча.

Лілія Ребрик показала воззʼєднання своїх трьох доньок
Лілія Ребрик показала воззʼєднання своїх трьох доньок

Згодом, Ребрик виклала спільні фото донечок та не стала приховувати – зустріч сестричок була довгоочікувана, вони дуже скучили та мають надолужити проведений порізно час. На фото видно, як Діана ніжно пригортає молодших сестричок.

Лілія Ребрик показала воззʼєднання своїх трьох доньок
Лілія Ребрик показала воззʼєднання своїх трьох доньок

Схоже, що голові родини Андрію Дикому знову буде не просто. Під одним дахом зібралися сі його кохані жінки, тож в будинку, як і раніше пануватиме дівчаче царство. Лілія жартує, що всі разом, вони утворюють “банду”.

“Дівчача банда у зборі”, – написала Лілія.

Лілія Ребрик показала воззʼєднання своїх трьох доньок
Лілія Ребрик показала воззʼєднання своїх трьох доньок

Нагадаємо, подружжя Ребрик та Дикого заради стосунків покинули своїх попередніх партнерів. Й хоча весілля мало б бути скромним, друзі пари зродили їм шалений сюрприз та перетворили простий розпис на грандіозне святкування. Завдяки цьому про весілля дізналися всі.

Наразі, подружжя разом вже майже 13 років. За цей час їх родина поповнилася трьома чудовими донечками – 11-річною Діаною, 6-річною Ніною та новонародженою Аделіною, якій нещодавно виповнилося 3 місяці. Лілія у захваті від материнства та залюбки ділиться деталями свого життя з підписниками.

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?