Після невеселої пригоди на зйомках кліпу Світлана Лобода з гіпсом опинилася у лікарні: що трапилося?

Інколи зірки забувають про все, коли поринають у творчість. Так сталося і зі Світланою Лободою, яка забула про всі міри безпеки та потрапила у неприємну ситуацію.

Відома українська виконавиця Світлана Лобода несподівано схвилювала своїх шанувальників. У мережі з’явилося відео зі зйомок кліпу артистки, де вона невдало впала та сильно пошкодила руку. Тоді зірка не прокоментувала свій стан, проте було видно, що їх дуже боляче.

Попри травму, вона не скасувала концерти та з’явилася перед публікою з гіпсом. Тоді й стало зрозуміло, що у співачки перелом. Вона зазначила, що мала переконати всю команду, або концерти відбулися за розкладом.

“У мене був день, щоб переконати команду та родину, що ми не скасуємо тур… і розгорнути програму однією рукою…”, – написала артистка.

Світлана Лобода розповіла про свою нещодавню травму
Світлана Лобода розповіла про свою нещодавню травму

Вчора, на сторінці в Instagram зірки з’явився новий допис. В ньому зірка повідомила про події, які сталися в її житті на останньому тижні. Судячи з того, що написала зірка, перелом виявився серйозним та лікарі змушені були провести операцію, або “полагодити” Світлані руку. Попри отриману травму та гіпс на правій руці, жінка не збирається скасовувати свої плани та рішуче налаштована на роботу.

“Перше миття голови салону за 2 роки (Я не змогла через руку). Нереальна рок-опера про життя Фалько “Rock Me Amadeus”. Теплі вечері з близькими людьми. Виставка в домі улюбленого Моцарта. Музей найкрасивішої імператриці Єлизавети Sisi. Операція на руці. Політ додому. Монтаж кліпу на пісню “Молодий”…. “, – повідомила виконавиця.

Світлана Лобода розповіла про свою нещодавню травму
Світлана Лобода розповіла про свою нещодавню травму

Підписники відмічають, що жінка заряджена енергією. Вони дивуються, як вона все це встигає та засипають її компліментами. Крім того, шанувальники бажають зірці якнайшвидшого відновлення та рекомендують бути обережнішою.

Схожі статті

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.