Олександр Пономарьов розповів, через кого зруйнувався його шлюб з Мозговою: він був одруженим і мав коханку

Олександр Пономарьов розповів, через кого завершився його шлюб з Оленою Миколаївною Мозговою. Продюсерка ніколи не розкривала цієї таємниці.

Шлюб Олександра Пономарьова та Олени Мозгової завжди супроводжували деякі чутки. Тоді у зірок не було можливості відповідати на усі запитання своїх фанатів через соціальні мережі, тому інформація надавалася порційно, і зазвичай через глянцеві журнали.

Саме тому фанати часто навіть не знали, чи перебувають Олександр та Олена в офіційному шлюбі. Вже пізніше зірки неодноразово розповідали в своїх інтерв’ю, що так і не розписалися. Хоча Олена Миколаївна в якийсь момент навіть захотіла цього.

Пізніше продюсерка розповіла, що виконавець не подобався її батьку пану Миколі Мозговому, але той підтримував свою дочку в усьому, і коли вона обрала коханого, і коли вирішила відмовитися від нього.

Олександр Пономарьов розповів про завершення свого шлюбу

Пономарьов поглузував з пропагандиста Соловйова, який кричав про міць армії рф
Олександр Пономарьов розповів про завершення свого шлюбу

А відмовилася Олена Миколаївна від обранця через прозаїчну причину: закоханість в іншого. Зірка регулярно підкреслювала, що ніколи не наважувалася на фізичну зраду, і справа лише полягала у тому, хто в її серці.

Мозгова також ніколи не називала імені того чоловіка, який її підкорив. Олександр Пономарьов також довго зберігав її секрет, але в одному зі своїх інтерв’ю підтвердив, що це Едуард Клім. За офіційною версією, у продюсера дійсно ніколи не було ніяких стосунків зі своєю коліжанкою.

Окрім того, він на той момент був одруженим і мав коханку, адже закрутив роман з Гайтаною. Співачка пізніше зізналася, що дуже шкодувала про свій вибір і їй довелося несолодко через це.

Олександр Пономарьов розповів про завершення свого шлюбу

Олена Мозгова пройшла через цей період вельми швидко та просто, пізніше знайшла своє кохання в особі Девіда Аксельрода. Саме від нього вона народила свою дочку Соломію, і саме з ним нарешті розписалася, вперше через багато років після невдалого шлюбу, який вона уклала в 18 років.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.