39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає її сад: купа різних квітів, але найпрекрасніша троянда – співачка

Відома українська виконавиця Тіна Кароль не цурається брудної роботи. За свої старання вона отримала надзвичайний результат, яким поділилася з підписниками.

Відома українська співачка Тіна Кроль неоднократно доводила, що має талант не тільки до музики та творчості, а й чудово справляється з домашніми справами. Зокрема, вона з задоволенням порпається на городі та вирощує власні фрукти та овочі. Нещодавно на її городі виріс нетиповий для Київщини фрукт – ананас. Проте, жоден заморський плід не порівняється з красої її саду в період активного цвітіння.

На своїй сторінці в Instagram, виконавиця розмістила новий допис, до якого прикріпила декілька фотографій з власного саду. Дійсно, артистка гарно попрацювала та отримала надзвичайний результат. Садок виглядає відмінно, він дуже затишний та світлий.

39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку
39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку

Її квіти всі різні, проте всі дуже гарні та яскраві. А сама Тіна називає свій садок місцем гармонії та натхнення. Вона приходить полюбуватися на рослини, відпочиває серцем та душею й надихається задля нових творчих проривів. Напевно, саме тут народжуються ідеї для її найкращих хітів.

39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку
39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку

Й хоча, в саду у Кароль безліч троянд різних сортів, шанувальники відмітили лише одну – співачку. Вони впевнені, що краса Тіни не зрівняється з жодною з квіток та буквально засипали її компліментами. Користувачі мережі називають її героїнею книг та справжнім втіленням жіночності та ніжності. А свій спокій шанувальники знаходять на концертах улюбленої артистки.

“Яка ж ви красива”, “Героїня із найестетичніших книг”, “Такі сонячні та затишні світлини”, “Схоже в когось саду зʼявилася найчарівніша троянда”, “Ой, не можу яка гарна”, “Втілення ніжності”, “Неземна красуня. Мій спокій у вас на концертах”, – написали під дописом коментатори.

39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку
39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?