Як виглядає сестра Макса Барських, яка знає, що він насправді Коля: ніколи не здогадаєтесь, що вони родичі

Як виглядає сестра Макса Барських? Співак вперше показав родичку, яка знає, що він насправді Коля. І чи схожі вони хоча б трохи між собою дізнайтеся в матеріалі.

Макс Барських пройшов чималий шлях від ледве відомого вокаліста до зірки, яка збирає великі концертні зали. І варто відзначити, що хоча на початку співак отримав великий поштовх від продюсерів, мало кому вдається цей шлях продовжувати у такому ж темпі.

Задля того, аби прив’язати до себе публіку Максу довелося зробити багато речей, і деякі з них досі добре пам’ятають фанати. Наприклад, його любов до Світлани Лободи, а також спробу поцілувати співачку прямо на сцені.

Досі незрозуміло, чи реальними були його почуття до колеги, або ж все ж таки це була вдала піар-компанія, яка привертала увагу і не залишала байдужих.

Макс Барських показав, як виглядає його сестра

Яке справжнє ім'я Макса Барських
Макс Барських показав, як виглядає його сестра

При цьому йому вдавалося приховувати іншу сторону свого життя, і вельми вдало. Поки увагу привертали його романтичні справи, сварки з іншими учасниками талант-шоу, боротьба з продюсерами, публіка навіть не помітила, що не знає абсолютно нічого про його родину.

Але артисти з часом розкриваються із цієї сторони. Наприклад, нещодавно Макс опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі своєю сестрою.

Примітно, що жінка виявилася взагалі не схожою на свого брата, і якщо зустріти цих двох десь на вулиці, то важко припустити, що вони мають родинний зв’язок.

Нагадуємо, що місяць тому Макс Барських у Києві виступив з україномовною шоу-програмою. Артист зібрав близько 10 тисяч шанувальників у столичному “Палаці спорту” і порадував їх улюбленими оновленими композиціями. Більшість глядачів співали у форматі великого багатотисячного караоке, тим самим підтримуючи музиканта.

Зокрема на виступ артиста пройшло дуже велика кількість його колег, і в аудиторії засвітилися Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Анна Трінчер та інші зірки.

Схожі статті

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.