“Це вперше у житті”. Наталія Могилевська розповіла про поповнення: на цей раз зізналася одразу

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська розповіла про поповнення. На цей раз вона зізналася одразу, а також показала, що відбувається з нею прямо зараз.

Наталія Могилевська дуже довго інтригувала публіку своїм особистим життям. Після 10 років активного спілкування з пресою артистка раптом змінила свою тактику та стратегію, і повністю закрилася від журналістів.

Наталія Могилевська розповіла про поповнення у своїй родині

Наталія Могилевська розповіла про труднощі у себе вдома
Наталія Могилевська розповіла про поповнення у своїй родині

Тим не менш, вона продовжувала отримувати різноманітні запитання на рахунок особистого життя від фанатів, і зірці час від часу доводилося ділитися планами, власне баченням, бажаннями, тощо.

Але найголовнішого у своєму житті вона далеко не одразу розкрила. Мова йде про поповнення в її сім’ї, яке сталося більше двох років тому. Виявляється, у житті артистки з’явилося двоє прекрасних дівчат, що стали її дочками. І якби не соціальні мережі, напевно про це і не було б повідомлень надалі.

Втім, уважний користувач побачив артистку вулицях Києва з дочкою і одразу ж розповів про це публіці, після чого Наталія була вимушена розповісти своїм фанатом правду.

І хоча обличчя своїх дочок Могилевська не показує, стала частіше виходити на зв’язок зі свого будинку, адже приховувати її більше немає чого.

Наприклад, нещодавно Наталія Могилевська розповіла про поповнення у її саду. Артистка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розкішні лілії, які стали прикрасою ландшафту навколо її не менш розкішного будинку.

Для співачки це стало великою радістю, і вона звичайно поспішила нею поділитися зі своїми фанатами. А квіти виявилися дійсно неймовірними.

Наталія Могилевська розповіла про поповнення у своїй родині

Також Наталія Могилевська розповіла, що в неї це вперше, і раніше вона квітучі рослини не купувала. Судячи з усього, артистка намагається зробити життя своїх дочок ще більш комфортним та яскравим. Але про їхню реакцію на оновлення в будинку вона не розповіла.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.