Єдиний син Влада Ями Леон показав, якою пішов доріжкою: повним ходом розмальовує стіни у Маямі балончиком

Відомий український хореограф Влад Яма показав, чим займається його син у Флориді. Виявляється, Леон пішов вельми неочікуваною дорогою, але правди не приховує.

Цікаво, що відкритий та активних соціальних мережах Влад Яма зараз неохоче ділився правдою про особисте життя 8 років тому. Про народження в нього сина не знав ніхто, аж допоки зірка сам не розповів про це під час зйомок розважального шоу. На той момент хлопчик навіть встиг трошки підрости.

Але в якийсь момент соціальні мережі почали приносити шалені гроші блогером та зіркам, і хореограф взявся за справу тут як тут. До цієї ідеї долучилася і його дружина Ліліана, яка вела власний акаунт і набрала чимало підписників.

Влад Яма показав, чим займається його син у Флориді

Хто би міг подумати, що в якийсь момент слава принесе багато гірких моментів, але так само допоможе триматися фінансову на плаву. 2 роки тому Влад разом з родиною вирішили емігрувати до Сполучених Штатів Америки, про що мовчав досить довго. Коли стало відомо, що відбувається користувачі мережі не стримували себе і активно критикували танцівника.

Він в свою чергу не мовчав, і сперечався з аудиторією. І досі чоловіку прилітає від підписників за необережні коментарі або перебування за кордоном. Тим часом деякі його колеги все ж таки виражають розуміння. Мовляв, Влад завжди в пріоритет ставив родину, а тому поїхав з ними.

Ні для кого не секрет, що танцівник дійсно обожнює свого сина, проводить з ним дуже багато часу, виховує його, привчає до спорту, тощо. І так само підтримує дитину у його всіх проявах: від творчості до інших аспектів дорослішання.

Зокрема, нещодавно Влад показав, як його Сен-Леон робить графіті на стіні.

Влад Яма показав, чим займається його син у Флориді. Скріншоти особистої сторінки зірки

Судячи з усього, це нове захоплення дитини, адже раніше хлопчик здебільшого займався брейк-дансом та іншими активними видами відпочинку, спорту, хобі.

Хтозна, можливо незабаром хлопчик відштовхується від вуличного мистецтва і долучиться до його більш високих проявів.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.