Після новини про зраду Тоня Матвієнко припала до Скорпіона: обіймала, танцювала і не приховувала почуттів

Не так давно в мережі розійшлися чутки про роман Тоні Матвієнко з Романом Скорпіоном. Не дивлячись на це, співачка влаштувала публічні обійми з колегою. І не тільки обійми.

Як відомо, ще декілька років тому Тоня Матвієнко взялася співати дуетом з менш знаменитим виконавцем Романом Скорпіон. Спочатку це не викликало ніякого ажіотажу серед публіки, але останні декілька місяців мережею почали ширитися чутки про нібито роман між виконавцями.

Досить довго жоден з них не коментував дану ситуацію. І ось нарешті Скорпіон заявив, що між ними нічого немає, а також поставив запитання публіці, чи дійсно вони хочуть побачити напругу в його стосунках з чоловіком Тоні Арсеном Мірзояном.

Як ніяк, подібні речі можуть дуже негативно впливати на зірковий шлюб. Наприклад, колишня дружина Михайла Хоми Ярослава зізнавалася, що їй було дуже важко читати новини про імовірний роман чоловіка з Ольгою цибулькою, і врешті-решт це повпливало руйнуванню сім’ї.

Тоня Матвієнко влаштувала обійми з Романом Скорпіоном на публіці

Роман Скорпіон відповів, чи в дійсно в нього є роман з Тонею Матвієнко
Тоня Матвієнко влаштувала обійми з Романом Скорпіоном на публіці

І хоча плітки про імовірний любовний зв’язок між ними ще не вчу, Тоня Матвієнко нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з їхнього виступу, на якому вони спочатку обіймаються, потім танцюють, а потім співають.

Нагадуємо, що свого часу Тоня Матвієнко була коханкою Арсена Мірзояна. Пара цього навіть не приховувала, адже робити це було марно: публіка знала, що музикант одружений і має двох дітей. Однак, пізніше закохані вирішили проблему, і врешті-решт залишилися разом.

У зв’язку з цим Слава Дьомін якості спитав у Тоні Матвієнко як вона ставиться до того, що у її чоловіка репутація не вірного партнера. А також натякнув їй на те, що про Арсена говорять, нібито він любитель красивих жінок. Виконавиця відкрито розгубилася від подібного випаду на свою адресу, але заявила, що нічого подібного не чула.

Арсен у свою чергу такі питання навіть ніколи не ставили публічно.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.