Дружина Григорія Решетніка розповіла, кого ставить на перше місце, і це не її сини: “Діти на другому”

Дружина відомого українського ведучого Григорія Решетніка вразила зізнанням про те, хто насправді найважливіший в її житті. Багатодітна мама розкрила великий секрет.

Здавалося, ще не так давно дружина Григорія Решетніка народила первістка. Пройшло не так багато часу, а сім’я вже стала багатодітною. 2020-го в них народився хлопчик Сашко. Родина неодноразово жартувала на рахунок того, що це ще не кінець, і чергове поповнення не за горами.

Зокрема, Христина активно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram контент, на якому показувала, як швидко пройти до форми після пологів. Маючи шалений досвід у цьому, Христина фантастично швидко повернулася до своєї стандартної фігури.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чому не ставить дітей в приорітет

Ведучий Холостяка Григорій Решетнік зробив відверте зізнання про розлучення
Дружина Григорія Решетніка розповіла, чому не ставить дітей в приорітет

Звичайно, зіркова мама має помічників вдома, хоча сама має надзвичайно кількість обов’язків: вона веде блог, допомагає чоловіку з організацією корпоративів, дивиться за трьома дітьми, і навіть встигає їздити з подругами у подорожі.

З коханим чоловіком вона вже 17 років разом. Багато хто дивується, що зіркова пара так довго зберігає хороші взаємини в родині, і навіть хоче ще дітей. Тим паче, що обидва на короткій нозі з публікою, а це часто стає причиною розлучень.

Христина прийняла рішення розповісти про те, що насправді допомагає їм підтримувати теплоту у взаєминах та зберігати кохання. За її словами, на перше місце вона ставить чоловіка, і лише на друге дітей.

Мовляв, хлопці потім покинуть гніздечко та створять власні сім’ї, а з Григорієм Христина планує провести все своє життя. І саме тому він в пріоритеті.

Варто відзначити, що психологи також радять ставитися в сім’ї до дітей таким чином. Мовляв, це допоможе налагодити здорові стосунки з дітьми, коли вони підростуть, і так само не втратити кохання зі своїм обранцем. Але звичайно, такий підхід сподобався далеко не всім, і в коментарях одразу ж зібралися матусі, які кардинально не згодні з блогеркою.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.