Оля Полякова повернула 12-річну доньку з Англії в Україну та показала, як їй тепер живеться: більше не плаче

Популярна українська співачка Оля Полякова повернула 12-річну доньку з Англії в Україну та показала, як їй тепер живеться. Аліса не стала приховувати емоцій.

2 з половиною роки тому Оля Полякова була вимушена забрати обидвох дочок за кордон. Заради них вона і сама перебувала деякий час поза межами України, хоча могла використати даний етап з іншими цілями. Тим не менш, як будь-яка зіркова мама артистка обрала спочатку своїх дітей.

Вже пізніше стало зрозуміло, що Оля Полякова може повернутися. Її старша дочка Марія вступила до коледжу, а молодша почала навчатися в англійській школі. Але розлука з дітьми довго не тривала. Вже через рік Маша повернулася з бажанням вступити до українського вишу, а Аліса почала плакати та проситися назад.

Оля Полякова показала, як дочка почувається після повернення в Україну

Оля Полякова зізналася, яке прізвище у її дітей насправді
Оля Полякова показала, як дочка почувається після повернення в Україну

Неодноразово у своїх інтерв’ю співачка розповідала, що молодша дочка влаштовує її справжні сцени, адже дуже хочу повернутися до батьків, друзів і свого дому. У цьому питанні вона її дуже розуміла, але задовільнити потреби доньки не могла: боялася за її безпеку.

Під час останньої поїздки Аліса таки змогла вибрати для себе право повернутися в Україну. Про це Оля Полякова повідомила декілька тижнів тому. Тож артистка привезла Алісу жити в Україну, хоча в країні складні часи, а в Англії було б набагато безпечніше.

Втім, донька виконавиці лише зраділа своєму поверненню. Зокрема, Оля Полякова поцікавилася у Аліси, коли вони прогулювалися лісом, які в неї враження від приїзду. Дівчинка наголосила, що почувається дуже добре.

“Добре! Дуже добре! Взагалі добре!” – Поділилася дочка Олі Полякової.

Оля Полякова показала, як дочка почувається після повернення в Україну

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова розповіла про те, як Аліса хотіла бути хлопчиком. Співачка задовільняла її потреби, і з часом дівчинка почала проявляти інтерес до суконь. Зірка радить всім іншим також приймати людей такими, які вони є, і буде набагато більший шанс, що це лише допоможе, і ніяким чином не нашкодить.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.