Вірастюк показав 21-річного сина від покійної дружини, яка не хотіла народжувати: “Я ще не нагулялась”

Василь Вірастюк показав 21-річного сина від першої дружини, яка не хотіла народжувати. Обраниці зірки вже давно немає, але яскравий спогад про неї залишився.

Ні для кого не секрет, що Василь Вірастюк неодноразово проходив через дуже складні речі. Доля хоча і приготувала йому визнання та популярність, але так само подарувала багато випробувань, який він пройшов згідністю та гордо піднятою головою.

Попри всі складнощі він завжди залишався зразковим сім’янином, людиною, чиєю силою надихалися, та чию силу, фізичну та духовну завжди ставили у приклад. Він виховав прекрасних дітей, залишається гордістю нації як найсильніший чоловік, і продовжує бути відкритою людиною, розповісти правду про себе та своїх близьких.

Василь Вірастюк показав дорослого сина від першої дружини, яка не хотіла народжувати

50-річний Василь Вірастюк показав фото з новою коханою
Василь Вірастюк показав дорослого сина від першої дружини, яка не хотіла народжувати

Зокрема, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії свого сина, якому на даний момент вже 21 рік. У дописі він пригадав про те, як хлопчик з’явився на світ, виявляється, його вже покійна матір не хотіла народжувати, адже була не готовою до таких змін.

Зокрема, спортсмен навіть цитував її, заявивши, що його обранець ця хотіла ходити на дискотеки, і визнавала, ще досі не нагулялися. Тим не менш, через 9 місяців на світ з’явився прекрасний хлопчик, який залишається гордістю та опорою для зіркового батька.

Публікація була зроблена не просто так, а приурочена до дня народження чоловіка.

У коментарях до допису підписники приєдналися до привітань та засипали спортсмена та його спадкоємця компліментами.

Нагадуємо, що зараз Василь Вірастюк перебуває у стосунках з новою коханою. Попри складнощі в минулому, зараз чоловік знову зробив ставку на кохання, повір в нього і у свої 50 насолоджується теплим сімейним життям. Про це навіть говорять публікації на його акаунті.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.