Від ведучих “1+1” в прямому ефірі “втік” стіл: перевершили Падалко без зуба і вражену Островську з купкою?

Від ведучих "1+1" в прямому ефірі "втік" стіл. Невже на цей раз журналісти каналу перевершили Падалко без зуба і вражену Островську з купкою?

Різноманітні конфузи та на передбачення ситуації — не рідкість для прямих ефірів. А вірніше, їхній постійний супутник, адже неможливо постійно тримати на контролі абсолютно все. Грає роль і людський фактор, і справність техніки, психологія, характер роботи, тощо.

Навряд українці забудуть те, як Марічка Падалко під час прямого включення втратила свій зуб, але зовсім не розгубилася, обережно забрала його рукою і продовжила працювати з суфлером. Її професійність стала легендою в усьому світі, адже витримкою та холоднокровністю Марічки були вражені всі.

Неважливо на якому телеканалі показували даний інцидент: американці, англійці, іспанці, — абсолютно всі говорили про те, що це прояв найвищого професійного рівня.

Наталія Островська свого часу також потрапила у конфуз, і так склалося, що у перші роки своєї кар’єри ведучої. Гості ефіру принесли з собою песика, малятко сильно розхвилювався і залишив ведучий купку прямо на столі.

Пані Островська також не розгубилася, посміялася, і врешті-решт дане відео розлетілося на жарти в мережі. Марічку Падалко пані Наталя не перевершила, але також залишилася в історії конфузів в прямому ефірі.

Ведучі каналу “1+1” в прямому ефірі потрапили у конфуз

У Марічки Падалко в прямому ефірі випав зуб
Ведучі каналу 1+1 в прямому ефірі потрапили у конфуз

На цей раз у вельми дивну ситуацію потрапили ведучі “1+1 Марафон” Євген Плінський та Ірина Прокоф’єва. У них просто в прямому ефірі “втік” стіл.

Казус стався, коли ведучі почали вести блок телемарафону від “1+1”. Євген Плінський та Ірина Прокоф’єва встигли представитися, аж раптом стіл почав кудись їхати. Звісно ж, ведучі з усмішкою звернули уваги, що щось відбувається не те. Євген Плінський зазначив, що стіл кудись поїхав, але це не завадить їхній роботі.

Звісно, якщо складати рейтинг конфузів, то Падалко та Островську даний інцидент не перевершить, але глядачі мали привід добряче посміятися та навіть підняти собі настрій.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.