“Було соромно”: Валерій Харчишин розповів про свій раніше невідомий шлюб. Ця жінка народила йому первістка

Виявляється, відомий український музикант Валерій Харчишин був одружений двічі. Свою першу дружину він повів під вінець у віці 20 років. Вона ж народила йому первістка.

Лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин не часто розповідає про особисте. Чоловік вважає, що певні моменти мають залишатися лише у колі родини, а не розголошуватися на широкий загал. Проте, в інтерв’ю Славі Дьоміну, музикант зробив виключення та вразив відвертим зізнанням.

Виявляється, Валерій у молодості мав ще одну, раніше невідому дружину. Чоловік ніколи не розголошував цієї інформації, проте саме ця жінка є мамою його старшого сина Дмитра, який наразі служить у лавах ЗСУ.

Валерій Харчишин розповів про свою першу дружину
Валерій Харчишин розповів про свою першу дружину

Одружився чоловік у віці 20-ти років. Тоді він вважав це правильним вчинком, оскільки тривалий час зустрічався з дівчиною та мешкав разом з нею та її батьками. Харчишин гарно відкликається про екс-дружину, він запевняє, що вона чудова людина.

“Я вчинив гідно, мені було соромно перед її мамою. Я був у них у квартирі, я там проживав. Я вирішив, що тепер я мушу одружитися, що це правильно”, – поділився співак.

Валерій Харчишин розповів про свою першу дружину
Валерій Харчишин розповів про свою першу дружину

Завагітніла обраниця вже після весілля. Загалом, вони прожили у шлюбі 5-6 років. Про причини розлучення артист не розповідає. Певний час його старший син жив разом з матір’ю. Проте, подорослішавши, перебрався до батька.

Тож, хлопець жив з батьком, мачухою та двома братами. В родині були теплі відносини, тож ніякого дискомфорту в них не виникало. Друга дружина артистка Юлія завжди з любов’ю відносилася до Дмитра та виховувала його як власну дитину.

Друга дружина Валерія Харчишина
Друга дружина Валерія Харчишина

Нагадаємо, Валерій Харчишир розлучився з Юлією, через 13 років спільного життя у 2022 році. Про причини свого рішення пара не повідомляє. Вони вирішили залишити це в таємниці.

Схожі статті

Потрібна кмітливість: Лілія Ребрик показала, як наводить красу без світла — паралельно готується сніданок

Телезірка та актриса Лілія Ребрик, як і багато українців, намагається пристосуватися до нових реалій життя без світла. Вранці на дачі встигає зробити багато справ і навіть навести красу.