Позитив відреагував на чутки про таємний роман Потапа з його колишньою дружиною Андрійчук: “Бачив це”

Популярний український музикант та колишній учасник лейблу MOZGI Позитив відреагував на чутки про таємний роман Потапа з його колишньою дружиною Андрійчук.

Як відомо, Потап та Позитив багато років дружили. Але 2022-го стало відомо, що закінчилася не тільки їхня співпраця, але й дружба. За невідомих причин, Олексій Завгородній взявся активно критикувати свого колишнього продюсера, і часом навіть не добирав висловів.

Потап публічно на це не реагував, хоча і впринципі намагався дистанціюватися від усіх, хто долучався до критики. В Іспанію він поїхав разом зі своєю дружиною Настею Каменських, її матір’ю Лідою, своєю матір’ю та кращою подругою дружини Анною Андрійчук.

Позитив прокоментував чутки про роман його екс-дружини з Потапом

Позитив розповів, чому більше не працює з Потапом
Позитив прокоментував чутки про роман його екс-дружини з Потапом

Співачка разом зі своєю товаришкою повернулися до України через півроку, і після цього між ними виникла дивна ситуація: кращі подружки припинили створювати спільний контент, а також з’являтися разом на людях.

У той самий період навколо Потапа розігрався чималий скандал. Богдан Беспалов говорив про те, що Олексій розлучається зі своєю дружиною, а колишня підопічна продюсера заявила, що була його коханкою.

З тих часів пройшло півтора року, і в мережі з’явилася нова плітка: мовляв, Потап зустрічається з кращою подругою своєї дружини, і це стало причиною конфлікту між ними. Анна Андрійчук навіть відписалася від Насті.

Журналісти поспілкувалися з колишнім чоловіком Анни Позитивом та спитали в нього, чи знає він про чутки, і чи відповідають вони дійсності.

“Я тільки бачив це від різних джерел, усе це чутки, бо так, щоб я це дізнався від когось близького до всіх нас, – то ні. Тому нічого не знаю”, – відповів він.

Однак, шанувальники знаходять це цілком логічним, що стосунки між Потапом та його екс-підопічним могли зіпсуватися саме через жінку.

При цьому сам Олексій Завгородній запевняє, що зі своєю колишньою дружиною не спілкувався близько півроку, а тому не має жодних новин від неї.

Схожі статті