Стосунки без балансу? Ані Лорак засвітила гірку правду про свій роман: вона свою обручку носить, а він – ні

Популярна українська співачка Ані Лорак засвітила гірку правду про свій роман. Виявляється, вона свою обручку носить, а Ісаак Віджраку – ні.

Як відомо, 2 роки тому Ані Лорак зізналася про те, що перебуває у романі з тренером з Іспанії. Чоловіка звуть Ісаак Віджраку.

З самого початку він не сподобався шанувальникам артистки. Зокрема тому, що невдовзі до повідомлення про їхні любовні стосунки на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram були присутні фотографії з молодою жінкою та маленькою дитиною.

Користувачі трактували це як свідоцтво про його шлюб. А тому після видалення кадрів звинувачували його в невірності. Вже пізніше стало відомо, що у Ісаака є доросла дочка та маленький син. Але статус його залишався холостяцьким.

Ані Лорак розкрила, які в неї стосунки з коханим зараз

Всі чоловіки 43-річної Ані Лорак
Ані Лорак розкрила, які в неї стосунки з коханим зараз

Кароліна у своєму великому інтерв’ю зізналася, що не поспішає форсувати події в стосунках. Зокрема, стало відомо, що вже 2 роки вони будуть стосунки на відстані, а зустрічаються то в Іспанії, то в Росії, то в подорожах.

При цьому зірка останнім часом почала світити обручку на безіменному пальці. Артистка її не знімає. Але про заручини не повідомляє. І так само Ісаак не носить жодних прикрас. Днями артистка опублікувала свіжий знімок зі своїм коханим, і дійсно тренер собі не зраджує.

Ані Лорак розкрила, які в неї стосунки з коханим зараз

Нагадуємо, що 2022-го Ані Лорак зникла з інформаційного простору на півроку. Артистка не давала жодних коментарів, інтерв’ю, а також видалилася з соціальних мереж.

Подейкували, що Кароліна ховається на батьківщині свого колишнього чоловіка Мурата, і нібито взагалі перебуває в його будинку. Про це також свідчило безліч контенту, який публікував сам Мурат. Зокрема, його дочка Софія також постійно знаходилася в Ізмірі.

Після повернення Кароліні вдалося ще більше вразити своїх співвітчизників, адже під час інтерв’ю вона наговорила багато про свою батьківщину, і багато чого українцям вельми не сподобалося.

Схожі статті

“Зростом майже з маму”: Марічка Падалко показала 13-річну доньку Катрусю після розлуки — жили на 2 країни

Після 24 лютого 2022 року багато рідних людей змушені були роз'їхатися по різних куточках світу. Спіткала ця ситуація і сім'ю Марічки Падалко. Але нарешті телеведуча змогла возз'єднатися з дітьми.

Інші люди без макіяжу: фото Тіни Кароль, Олі Полякової, Злати Огнєвіч та інших співачок викликали фурор

Соціальні мережі та інтернет загалом часто створюють хибні стандарти краси. Тому українські зірки все частіше демонструють себе без макіяжу, щоб показати — кожен з нас красивий від природи.