“Офігенно стильний”: 52-річний Дмитро Коляденко, після розставання з Іриною Білик вразив новим образом

Відомий український шоумен і хореограф Дмитро Коляденко після остаточного розриву з Іриною Білик зробив те, що всі так давно від нього чекали.

Нещодавно в інтерв’ю Славі Дьоміну популярний шоумен і хореограф Дмитро Коляденко зізнався, що вже кілька місяців взагалі не спілкується зі своєю колишньою дружиною та дуже близькою подругою – співачкою Іриною Білик. До цього в них неодноразово траплялися сварки, проте парі завжди вдавалося відновити дружні стосунки. На цей раз, за ​​словами Дмитра, вони розлучилися остаточно.

Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик
Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик

“Все крапка! Відносини закінчилися!”,- твердо сказав шоумен і почав розповідати про свої плани як на особисте життя, так і на творчість.

Зазначимо, що на початку війни Дмитро Коляденко, як і багато українців, був дуже розгублений і не розумів, що робити далі. Усі шоу-програми проекти та спектаклі, в яких він брав участь, припинилися, нової роботи йому ніхто не пропонував. Згодом усе налагодилося. Зараз Дмитро, як і раніше, перебуває в строю.

А нещодавно сталося те, що так давно від нього чекали. Хореограф знявся в атмосферній чорно-білій фотосесії у фотографа Іллі Карлова, котрий уже встиг попрацювати з багатьма українськими знаменитостями зі світу культури. Зазначимо, що майстру вдалося чітко передати настрій Дмитра та його неповторну харизму.

52-річний Дмитро Коляденко знявся в атмосферній фотосесії
52-річний Дмитро Коляденко знявся в атмосферній фотосесії

“Чарівний Дмитро Коляденко”, – написав у коментарі Ілля Карлов.

Свої перші враження вже встигли висловити шанувальники артиста, зокрема й єдиний син Дмитра від знаменитого хореографа Олени Коляденко.

“О найс”, – коротко написав Філіп Коляденко і залишив чорне серце для батька.

“Дмитро, це окремий вид мистецтва. Людина, яка надихає”, “Дмитро, Ви чудова і світла людина. Бажаю Вам, тільки всього найкращого!”, “Ох які фото гарні”, “Ти як завжди гарний та офігенно стильний”, – писали у коментарях.

Зазначимо, що Дмитро Коляденко завжди вирізнявся серед зіркових колег своїм неймовірним почуттям стилю. Всі його появи на публіці відразу запам’ятовувалися і ще довго обговорювалися в Мережі і цей образ не виняток.

Схожі статті

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.