Соловій отримала відповідь від чоловіка, якого впустила у своє життя, але не в серце: “Маніпулює людьми”

Христина Соловій отримала публічну відповідь від чоловіка, якого впустила у своє життя, але не в серце. Не пройшло і доби, як герой її зізнання відреагував на гучні заяви.

Останнім часом Христина Соловій не відмовляла собі можливості прокоментувати творчість своїх колег, і зокрема сильно критикувала тих, хто співав російською мовою, і тим паче тих, хто виступав на території російської федерації.

Її думки викликали чимало дискусій в мережі та навіть суперечок. Хтось повністю підтримував артистку, хтось навпаки демонстрував свою незгоду. Христині навіть довелося зробити кілька звернень до своєї публіки, щоб уточнити деякі моменти. Але судячи з усього, скандальні етапи в її кар’єрі не завершилися. На цей раз Христина вступила у невеличку боротьбу зі своїм колегою Артемом Пивоваровим.

Артем Пивоваров відповів на заяву Соловій щодо примусової співпраці

Христина Соловій розповіла, чим займається її новий обранець
Артем Пивоваров відповів на заяву Соловій щодо примусової співпраці

Так, днями Христина дала коментар, в якому зізналася, що нібито її співпраця з Артемом була примусовою. Мовляв, вона не хотіла записувати з ним композицію, але фільм цього вимагав, і довелося піти на поступки.

Артем не змусив чекати довго на свою відповідь, і одразу відреагував на слова коліжанки, і доволі жорстко.

“Цей тиран маніпулює людьми. Він змушує записувати із собою дуети, він змушує людей співати. Він змушує людей танцювати. Хто заборонить цього тирана, і чому ви його слухаєте? Люди, схаменіться!”, – заявив Артем Пивоваров у гуморній манері.

Христина Соловій поки що не відреагувала на сказане. Але варто відмітити, що вона часто залишає випади на свою адресу взагалі без відповіді, повністю їх ігноруючи.

Нагадуємо, що декілька місяців тому між Христиною та Машею і Єфросиніною стався також скандал, який був викликаний мовним питанням, а також коментарями журналістки на рахунок того, що співачка ге ставиться до всіх виконавців обʼєктивно. Тоді ж прозвучало зізнання, що Христина була коханкою Сергія Жадана.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.