Коли станеться поповнення у сім’ї Ектора Хіменеса-Браво? Шеф-кухар от-от має вперше побачити своїх малюків

Коли станеться поповнення у сім'ї відомого кулінара Ектора Хіменеса-Браво? Шеф-кухар от-от має вперше побачити своїх малюків. Докладніше у нашому матеріалі.

Відомий колумбійсько-український шеф-кухар Хіменес-Браво вже перетнув позначку у 52 роки. За цей час у його житті було багато жінок, які мріяли стати його дружиною. Багато кому вдалося вступити з ним роман, багато кому не вдалося навіть вкрасти його погляд. Втім, кулінар неодноразово говорив про те, що насправді дуже хоче мати сім’ю, але постійно зазнає поразки у цьому питанні.

Чоловік здебільшого звинувачує у цьому свою публічність, і зізнається, що наступні взаємини з коханою жінкою виставляти на огляд не буде, і все буде відбуватися таємно. Тож до сьогодні дітей у зірки немає. Але поповнення в родині все ж таки з’явиться найближчим часом.

Ектор Хіменес-Браво розповів про майбутнє поповнення в своїй родині

Ектор Хіменес-Браво показав свого українського конкурента і тезку
 Ектор Хіменес-Браво розповів про майбутнє поповнення в своїй родині

Як відомо, зірка просто обожнює своїх собак. І нещодавно стало відомо, що його улюблениця вагітна. Кулінар опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімки з ультразвукового обстеження та показав малюків. Звичайно, стать поки що невідома, але не важко здогадатися, що з’являться через декілька місяців.

 Ектор Хіменес-Браво розповів про майбутнє поповнення в своїй родині

Можливо, актор навіть влаштує гендер-паті, адже він обожнює подібні заходи, і зайвий раз не відмовляє собі у радощах.

Окрім того, актор судячи з усього згодом зможу віддати цуценят бажаючих. Часто це стають зірки. Так, наприклад, Лілія Ребрик отримала свою собачку від Насті Каменських.

Але також існує імовірність, що шеф-кухар не захоче віддавати малюка, і замість двох персиків, в нього буде 4 або 5. Все ж таки, у знаменитості великий будинок, а також є персонал, який допомагає йому справлятися.

Нагадуємо, нещодавно зірка повідомив про співпрацю з Ольгою Мартиновською над новим проектом. На цей раз Володимир Ярославський залишився не при справах.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.