“На честь її бабусі”: молода дружина Віктора Павліка розсекретила ім’я майбутньої донечки. А співак в курсі?

Відома блогерка Катерина Репяхова давно висловлювала бажання народити другу дитину. Жінка зізналася, що вже вигадала ім'я для спадкоємиці Віктора Павліка.

Популярна українська блогерка Катерина Репяхова зараз знаходиться далеко від дому. Жінка вирішила відпочити та разом з сином вирушила в гості до своєї старшої сестри в Ізраїль. Та навіть на відпочинку, жінка не забуває про свої підписників та продовжує підтримувати з ними зв’язок через соціальні мережі.

У своєму Instagram, блогерка відповіла на декілька запитань від користувачів мережі. А саме, Катерина розкрила, як хотіла б назвати ще не народжену донечку. Виявляється, все дуже просто, Репяхова впевнена, що їй личитиме ім’я, яке носить мати відомого артиста.

“Олександра. На честь її бабусі, дуже доброї і світлої людини. Мами Віктора Павліка”, – написала Катерина.

Катерина Репяхова розсекретила ім'я доньки, яку планує народити від Павліка
Катерина Репяхова розсекретила ім’я доньки, яку планує народити від Павліка

Крім того, жінка відповіла, чому називає свого чоловіка, який старший за обраницю на цілих 29 років. За її словами, таке звернення до чоловіка її просто подобається і це ніяк не пов’язано з різницею у віці пари.

“Тому, що дуже подобається так”, – пояснила жінка.

Катерина Репяхова розсекретила ім'я доньки, яку планує народити від Павліка
Катерина Репяхова розсекретила ім’я доньки, яку планує народити від Павліка

Нагадаємо, Катерина Репяхова вже давно повідомила, що хоче народити ще одну дитину. Жінка мріє про доньку та готова до вагітності. Проте, її чоловік не наважується на поповнення. Головна причина його побоювань, це поважний вік. Чоловік переживає, що не через це не зможе виховати свою дитину.

Попри те, що чоловік дуже любить дітей та не може намилуватися синочком Михасиком, якому нещодавно виповнилося три роки, він не готовий брати на себе додаткові відповідальність. Проте, дружину це мало обходить. Репяхова вважає, що останнє слово за неї. Вона сподівається, що зможе переконати чоловіка та він змінить свою думку.

Схожі статті

Єдині “спадкоємці”, які є: Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всі гроші світу

Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всю свою любов та всі гроші світу. Він дав їм іспанські імена. Деталі в нашому матеріалі.

Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.

Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер: люкс, приватний гелікоптер і бренди

43-річний продюсер Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер. Така розкіш багатьом і не снилася, але Олексій вирішив не бути скромним.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.