“Це мене переконало”: чоловік Валентини Хамайко відповів, чому вони одружилися після 18 років життя разом

"Це мене переконало": чоловік Валентини Хамайко відповів, чому вони одружилися після 18 років життя разом

Валентина Хамайко ніколи не приховувала того факту, що і в неї з чоловіком у шлюбі бувають кризи. Ведуча розповідала раніше, що у її обранця ставалися серйозні проблеми у бізнесі, що впливало на атмосферу вдома, а сама вона попри свій статус багатодітної мріяла вирватися на роботу та не завжди тішилася тому, що відбувається вдома.

2 з половиною роки тому стало відомо, що чоловік зірки пішов захищати країну. Окрім того, він взяв свого сина від попереднього шлюбу, якого Валентина дуже любила. Хлопець загинув 2023-го і безумовно, це стало великою трагедією для родини.

Чоловік Валентини Хамайко відповів, чому вони одружилися лише зараз

Чоловік Валентини Хамайко Андрій Оністрат залишив сім'ю і пішов на війну
Чоловік Валентини Хамайко відповів, чому вони одружилися лише зараз

Але мало хто знав, що матір трьох дітей бізнесмена Андрія Оністрата Валентина не являється його офіційною дружиною. Так, днями родина повідомила, що в них стався офіційний розпис.

На особистій сторінці ведучої соціальній мережі Instagram одразу ж з’явилися фотографії з держиства. Звичайно, ніякого весілля не було, адже пара вже 18 років разом, має спільних дітей, на розпис не наважувалася через юридичні причини та ризики. Втім, на цей раз Валентина змогла переконати Андрія, адже мова йде про високу імовірність загибелі та наслідки, які телеведуча буде переживати у зв’язку з цим.

Так, Андрій дав короткий коментар, в якому пояснив, що наважився на одруження лише через 18 років спільного життя здебільшого через аргументацію ведучої, яка боялася, що у випадку чого не зможе забрати свого коханого.

“Відповідь проста. Першого липня я забрав відрядження і витяг з наказу. Сказав вдома. Валя взяла мене за руку і сказала: “Я все розумію, що ти думаєш, що все небезпечно, але якщо раптом що, мені ж навіть тебе не віддадуть…”. Це мене переконало. 3 липня я подав заяву о 17.05. 4 липня ми розписались. Все вийшло зворушливо. Я навіть ледь не сплакнув…”

При цьому Валентина цілком усвідомлювала, що її коханий не брав дії в офіційні дружини саме через ризик небезпеки для неї, але рішення було прийнято однозначне — Валентина та Андрій стали офіційним чоловіком та дружиною.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.