Як виглядає та, що увела Потапа з його з Каменських сімʼї? Зірка потрапив у ситуацію, яка давно йому знайома

Як виглядає та, що "увела" Потапа з його з Настею Каменських сімʼї? Зірка потрапив у ситуацію, яка давно йому знайома. Невже продюсер наступив на ті самі граблі?

Новини про імовірну невірність Потапа з’являлися в Україні вже неодноразово. Зокрема, його колишня підопічна Євгенія Горда заявляла нібито Олексій зраджував Насті Каменських з нею. Мовляв, наважилася про це заговорити лише після свого переїзду до Сполучених Штатів Америки. Нібито, там вона почувається у безпеці, і може чесно розповісти про те, як все відбувалося.

Лише через місяць Настя та Потап вийшли на зв’язок та спростували дану інформацію. Хоча преса та публіка вважали, що така довготривала пауза говорить про те, що новина для артистки стала шокуючою. Євгенія згодом припинила обговорювати дане питання, отримавши вельми неоднозначну реакцію від публіки.

Богдан Беспалов розповів, хто став коханкою Потапа

Богдан Беспалов розповів, хто став коханкою Потапа

Здавалося, що питання невірності Потапа вже закрите. Однак, Богдан Беспалов підняв його рівно через рік. На цей раз скандальний блогер заявив, що виявляється Ганна Андрійчук та Настя Каменських припинили з’являтися разом на людях не просто так. Мовляв, краща подруга артистки, яка жила в них більше року стала новою обраницею Потапа.

Ще пізніше в мережі з’явилася інформація, що нібито така плитка потрапила в інформаційний простір після того, як Олексій підвіз Андрійчук, і Каменських про це не знала. Мовляв, коли чутка рознеслася, Настя образилася на свою подругу. Цікаво, що зараз подружжя знову не реагує на новини. Окрім того колишній чоловік Андрійчук Олексій Завгородній лише підливає олії у вогонь, демонструючи неочікуване ставлення до свого колишнього друга та наставника.

 Богдан Беспалов розповів, хто став коханкою Потапа

Досі незрозуміло, чому Позитив раптом взявся сильно критикувати свого екс-продюсера. При цьому роман своєї колишньої дружини він все ж таки прокоментував, але зробив вигляд, наче нічого не розумію, і ніяких даних про це не має.

Що ж відбувається насправді досі залишається загадкою. Адже колись так само говорили, що Настя Каменських увела Потапа із родини, і лише багато років згодом стало відомо, що вона дійсно встала між Олексієм та Іриною Горовою. Для Потапа та його колишньої дружини ця історія не нова. Однак, для Насті Каменських подібне вперше.

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.