Приїхав, змусив маму Людмилу червоніти і поїхав геть: Дан Балан осоромився в Молдові, але не подав виду

Відомий виконавець Дан Балан потрапив у конфуз в рідній Молдові, але не подав виду та залишив матір Людмилу розбиратися з цим самостійно. Деталі в статті.

Дан Балан виступає на великій сцені вже більше 20 років. Він починав свій шлях у музичному гурті, але пізніше пішов своєю дорогою. У зірки мається декілька сценічних образів, які він постійно змінює, в залежності від того, яке натхнення до нього приходить.

Зокрема, останні декілька років він активно співпрацює з Україною, брав участь у зйомках шоу і навіть зняв кліп в Києві. Артиста знають і у східній Європі, і в Сполучених Штатах Америки, і в інших куточках світу.

Тому не дивно, що у рідну Молдову він досить довго не приїжджав. Зокрема, взимку він дав перший за 5 років концерт в Кишеневі. Безумовно, ця новина наробила дуже багато шуму в мережі. А після його виступу ще й почався скандал.

Молдавська преса розповіла про великий конфуз Дана Балана

Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану
Молдавська преса розповіла про великий конфуз Дана Балана

Дан Балан неочікувано потрапив у дуже незручний конфуз. Так, зірку почали звинувачувати в соціальних мережах у неадекватному стані, в якому він перебував на сцені. Нібито зірка не міг встояти нормально на ногах під час концерту. Відповідно, користувачі взялися ділитися своїми здогадками на рахунок того, що його могло привести до такого.

Але фанати встали на захист, і заявили, що співак міг гойдатися на ногах також через сильну втому або погане самопочуття. Адже стається всіляке, у Дана Балана дуже завантажений графік, і статися могло що завгодно. Скандал, який розпочав кишинівський депутат врешті-решт владнався, хоча сім’я Дана взагалі нічого з цим не робила.

Але і сам співак не дав ніякого коментаря, і згодом покинув Молдову, залишивши на батьківщині свою матір Людмилу, яка вельми популярна в країні, а також сестру Санду, яка працює там телеведучою.

Нещодавно да засвітився в Україні, а саме: опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, як катається на велосипеді в Карпатах.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.