Лілія Ребрик показала свою дочку-акторку: у такому юному віці вже отримує розкішні букети від кавалерів

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик показала свою дочку-акторку, яка у такому юному віці вже отримує розкішні букети від кавалерів.

Лілія Ребрик майже одразу зробила свою сім’ю публічною. Здебільшого, навіть її романтичні стосунки з майбутнім чоловіком будувалися на очах усієї країни, адже закохалися вони прямо на паркеті. Запальні бальні танці перетворилися на палку любов. І незабаром у закоханих народилася спільна дочка, яка отримала ім’я Діана.

Зараз дівчина вже досягла підліткового віку, має розкішні зовнішні дані, харизму, а також можливості, що вельми важливо. Творчий характер та темперамент знайшли свою нішу в шоу-бізнесі: Діана стала зніматися у серіалах. Дівчина вже отримала свій перший гонорар, і засвітилася на екранах. Але як це часто буває з дітьми-акторами, від звичайного життя не відмовилася, відвідує школу, вчиться, проводить час з друзями, а також їздить на канікули без батьків.

Лілія Ребрик показала, як виглядає її старша дочка

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку
Лілія Ребрик показала, як виглядає її старша дочка

Лілія Ребрик навіть не приховує того факту, що надзвичайно пишається своєю дочкою. Тим паче, в неї зараз підростає ще дві квіточки: Поліна та Аделіна. Усі надзвичайно гарні, і всі схожі однаково і на маму, і на тата.

Лілія Ребрик щодня показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, яка в них дружна та міцна родина. Зокрема, батьки дуже підтримують свою дочку в усьому, за що вона б не бралася. Навіть якщо мова йде про романтичні справи.

Ведуча нещодавно показала, як Кий розкішний букет квітів отримала юна Діана від свого залицяльника. Виявляється, це сталося під час того, як і сама Лілія Ребрик з чоловіком була на побаченні. Їхня дочка сподобалася хлопчик, і він зробив пишний та красивий знак уваги.

Лілія Ребрик показала, як виглядає її старша дочка

Безумовно, батьки залишилися дуже задоволені тим, які залицяння отримає Діана, адже далеко не всі дорослі жінки мають можливість отримувати такі букети.

Схожі статті

Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.

Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер: люкс, приватний гелікоптер і бренди

43-річний продюсер Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер. Така розкіш багатьом і не снилася, але Олексій вирішив не бути скромним.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?