Надя Дорофєєва опинилася в обіймах короля вовчиць Олега Винника: поки Дантес і Таюне не бачать, можна все

Олег Винник знову у центрі уваги: поп-король знайшов Таюне заміну та обійняв не менш відому білявку.

Особисте життя найвідомішого українського блондина оповито таємницями. У 2015 році Олег Винник зізнався німецькому виданню, що має дружину та сина. Проте, їх імен та біографії розкривати не захотів.

Допитливі прихильники постаралися та знайшли потрібну відповідь. Докопавшись до джерел юності артиста, фанати та журналісти дійшли до висновку, що єдиним коханням Олега Винника є Таїсія Сватко, більш відома під псевдонімом, як Таюне.

Довгий час жінка виступала на бек-вокалі, проте, останнім часом взялася за свою особисту кар’єру. Співачка не приховує, що Олег їй в усьому допомагає, а також є автором пісень.

Підкорювач вовчиць не тільки допомагає будувати зіркову кар’єру своїй напарниці. Він кожного разу,  не помічаючи того, робить знаки уваги жінці, які напряму свідчать про їх гарні стосунки. На сцені ця парочка уже давно – буквально зі студентських років.

Наприклад, під час гостин на студії Пономарьова Олександра, Олег весь час ніжно та з посмішкою дивився на свою потенційну дружину. Під час виконання народної пісні навіть обіймав білявку.

Сама ж Таїсія не приховує свого ставлення до співака. Вона дякує за всі привітання до свят публічно, а також просуває його власний мерч одягу. Та жінка також тримає у таємниці те, що чи є між ними, музикантами, щось більше, аніж просто робочі стосунки.

Олег Винник та Надя Дорофєєва

Спантеличує те, як просто спілкується з іншими жінками Олег Винник.

Ось, наприклад, з подружкою Потапа співак, під час зйомки промо до шоу “Голос країни”, дозволив собі обійми.

Надя Дорофєєва позує у відвертому костюмі для спільного селфі.

Збентежило прихильників ще й те, що під час участі у проекті “Танці з зірками” Олег виконував дуже відверті та пристрасні танці разом з Оленою Шоптенко.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".