Купа тварин та величезна територія: Анатолій Анатоліч показав, як живе Даша Малахова на фермі за містом

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч по дорозі з Одеси вирішив провідати свою давню подругу. Чоловік показав, як живе Даша Малахова подалі від міської метушні.

Український шоумен та телеведучий Анатолій Анатолій нещодавно відвідав сонячну Одесу. Разом зі своїми доньками, чоловік прогулявся місцевими пам’ятками. Дівчаткам дуже сподобався відпочинок, проте чоловік вирішив трохи продовжити його та по дорозі додому завітав у гості до своєї подруги Даші Малахової. Телеведуча мешкає за містом на еко-фермі, тож гостини вийшли досить цікавими. Фото та відео шоумен розмістив у своєму Instagram.

Даша переїхала за 250 кілометрів від столиці, аби трохи відпочити від міста. На фермі жінка проводить час зі своїм обранцем, фітнес-тренером Сергієм Сулимом. Там пара доглядає за своїми собаками та розводить кіз. Анатолій навіть зустрів там свого тезку – великого пса породи алабай.

Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова
Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова

На території Малахової розміщено два будиночки. Один великий, двоповерховий, там мешкає пара. Інша будівля, це баня та гостьова кімната. Як і ззовні, всередині будинок оформлений дуже гарно, атмосфера нагадує затишне селище Франції. Шоумен зазначив, що побачивши кухню телеведучої згадав про роботи Ван Гога.

“Якійсь Ван Гог намалював цю кухню”, – написав Анатолій.

Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова
Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова

Маєток Малахової розташований біля мальовничого озера. За словами жінки, воно дуже чисте та в ньому водиться багато риби. Щобільше, береги озера обкладені каменями, щоб воно не засмічувалось. Самі подивіться, це краса, яку важко описати словами.

Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова
Анатолій Анатоліч показав, де живе Даша Малахова

Загалом, екскурсія дуже сподобалася дівчатками та самому Анатолію. Вони у захваті від того, як Даша налаштувала своє життя. Еко-ферма – це дійсно її натхнення та пристрасть. Важко уявити, що колись вона зможе проміняти цю казку на життя у великому місті.

Схожі статті

Єдині “спадкоємці”, які є: Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всі гроші світу

Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всю свою любов та всі гроші світу. Він дав їм іспанські імена. Деталі в нашому матеріалі.

Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.

Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер: люкс, приватний гелікоптер і бренди

43-річний продюсер Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер. Така розкіш багатьом і не снилася, але Олексій вирішив не бути скромним.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.