Віктор Павлік поховав сина, а Костянтин Грубич втратив доньку: українські зірки, які пережили своїх дітей

Діти - це найбільша радість у житті мамусь та татусів. Ми здатні зрушити гори, аби вони були щасливі. Проте, доля примхлива. Павлік та Грубич відчули її немилість на власному досвіді.

Смерть дитини — це найстрашніше випробування, яке може випасти на долю батьків. Неважливо, чи ти відома особистість, чи звичайна людина — біль від втрати однаково глибокий і нестерпний. Деякі українські зірки пережили цю трагедію, і їхні історії змушують задуматися про те, як цінувати кожну мить, проведену з близькими.

Віктор Павлік

Син відомого українського співака помер у віці 21 року. Павло захворів на рак. На жаль тривале лікування не дало результатів й хвороба забрала юнака. Віктор тяжко переносив втрату, багато пив та розсварився зі своєю колишньою дружиною – Ларисою.

З часом, чоловік зміг вибратися зі стану апатії та депресії. В цьому йому допомогла нова обраниця Катерина Репяхова, яка потім стала його дружиною. Сам співак запевняє, що відчуває присутність Павла та вірить, що йому добре в іншому світі.

Віктор Павлік розповів про свою найбільшу втрату
Віктор Павлік розповів про свою найбільшу втрату

Констянтин Грубич

10 років тому у родині відомого телеведучого сталося невиправне горе. Його 17-річна донька Ольга не повернулася додому. Дівчина потрапила під колеса автівки, водій якої втік з місця пригоди та навіть не спробував надати їх допомогу. На превеликий жаль, такі люди все ще є серед нас. Констянтин досі не знає хто забрав життя його любої доньки та підозрює, що його особистість приховують спеціально.

“У мене все сильніше відчуття, що поліція приховала від нас правду з самого початку. Мене заспокоює віра в Бога, і він напевно найкращий суддя”, – розповідав Костя.

Констянтин Грубич розповів про свою найбільшу втрату
Констянтин Грубич розповів про свою найбільшу втрату

Борис Барських

Відомий актор також пережив своє горе. Його 25-річний син Констянтин витримав серцевий напад, але хвороба дала ускладнення та врешті решт, хлопець програв цю битву за життя. Від дати втрати артиста пройшло вже 14 років, проте чоловік і досі не може оговтатися від цього нещастя. Борис впевнений, що жоден проміжок часу не здатен вгамувати той біль, який відчуває батько, що поховав свою дитину.

“Ти з цим живеш і коли говорять, що час лікує, нічого він не лікує. Це завжди залишається в тобі. Ти цього позбутися не зможеш”, – поділився Борис.

Борис Барських розповів про свою найбільшу втрату
Борис Барських розповів про свою найбільшу втрату

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.