Так молодше виглядає: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила колір волосся – дуже давно вже була такою

54-річна Ірина Білик не перестає вражати шанувальників своїми експериментами із зовнішністю. Цього разу за порадою модного стиліста співачка кардинально змінила колір волосся.

На час своєї насиченої та багаторічної творчої кар’єри співачка Ірина Білик завжди вражала своїми експериментами зі стилем та зовнішністю. Деколи артистку було просто не впізнати! Так, напередодні 54-річна зірка разом зі своїм молодим стилістом із Києва 24-річним Єгором Андрюшиним, який уже неодноразово пропонував для знаменитості найсміливіші образи, вразила кардинальним перетворенням. У кадрі на відео 54-річна Ірина Білик вперше за багато років постала з вогненно-рудим волоссям.

У розмові зі своїм молодим стилістом, співпраця з яким розпочалася у 2023 році, співачка зізналася, що їй подобається, як вона виглядає з рудим волоссям, проте шанувальники не сприймають її з темним відтінком, а лише світлою.

“Як ви думаєте, чому?”, – поцікавилася артистка у підписників Інстаграм.

Шанувальники співачки відразу відреагували. Багато хто відзначив, що новий відтінок дуже їй йде. Мало того, з рудим волоссям Білик візуально виглядає молодше.

“Мені здається так молодше виглядаєте, просто не звично”, “Дуже пасує”, “Я правда вас не впізнала спочатку, але дуже красиво в рудому кольорі”, “Я пам’ятаю Ірину такого кольору з короткою стрижкою”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що співачка Ірина Білик вже неодноразово намагалася змінити колір волосся і завжди віддавала перевагу рудому відтінку. Однак, за словами артистки, шанувальники чомусь не сприймали її. Фанатам більше подобалася Білик у блонді. Тому її образ уже багато років залишається незмінним.

Ірина Білик кардинально змінила колір волосся
Ірина Білик кардинально змінила колір волосся

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

“Стерпіть”: дружина Григорія Решетніка розповіла про конфлікти з мамою свого коханого чоловіка

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника чесно відповіла, як склалися її стосунки зі свекрухою та дала декілька порад, опираючись на власний досвід.

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.