Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Сергія Притулу: навіть Фреймут і Леся Нікітюк поруч не стоять

Завдяки своїй доброті та порядності, чудовому почуттю гумору та успішності Сергій Притула завжди був одним з найпопулярніших чоловіків України. Та лише двоє жінок змогли достукатися до серця шоумена.

Сьогодні Сергій Притула найбільше відомий, як волонтер. Він активно допомагає Україні та нашим захисникам. Зі своїм фондом Сергій намагається ставати все більш корисним та продуктивним. Тому нині Притула практично не висвітлює власне життя, концентруючись на волонтерській діяльності. Проте іноді шоумен розповідає й про особисте у власних соціальних мережах та у подкасті “Гуртом та Вщент”, який регулярно випускає спільно з популярним коміком Антоном Тимошенком.

Зараз Сергій проживає у шлюбі з Катериною Сопельник, з якою він одружився у 2015 році. Разом пара виховує доньку Соломію, яка в липні святкує своє 7-річчя, та маленьку Стефанію. Також у Притули є син Дмитро від попереднього шлюбу з Юлією Андрійчук. Шоумен познайомився зі своєю першою дружиною у Тернополі ще у 2007 році. Їхній шлюб протривав недовго, але пара розійшлася за спільною згодою та підтримує дружні стосунки. Сергій та Юлія роблять все для того, щоб забезпечити синові хороше життя.

Сергій Притула показав свою дружину
Сергій Притула показав свою дружину

Під час своєї роботи на телебаченні Сергій Притула неодноразово зіштовхувався з чутками про романтичні стосунки з його колегами. Особливо часто згадували про його відносини з Ольгою Фреймут, з якою він працював на шоу “Підйом”, “Страсті за Ревізором” та “Хто зверху?”. Глядачі помічали між ними тяжіння, однак обидва спростовували ці чутки. До того ж між Ольгою та Сергієм часто виникали суперечки. Дехто вважав це проявом їхньої пристрасті, інші — свідченням того, що між ведучими нічого не було.

До слова, нещодавно Притула згадав про останній ефір на шоу “Підйом” та опублікував спільне фото з Педаном та Фреймут. Олександр навіть відреагував на допис. А ось з Ольгою після завершення спільних проєктів Сергій зовсім не спілкується. Та й колишня ведуча Нового каналу зараз постійно проживає не в Україні, а в Лондоні.

Сергій Притула показав свою дружину
Сергій Притула показав свою дружину

Крім Фреймут Притула також працював з Лесею Нікітюк. Їхня спільна робота у шоу “Хто зверху?” дуже подобалася шанувальникам. Але через волонтерську діяльність Сергій відмовився від роботи на телебаченні, тому його замінив Богдан Шелудяк. На відміну від Ольги, з Лесею у Притули залишилися хороші дружні стосунки, а саме ведуча вдячна ексколезі за неоціненні уроки роботи на телебаченні.

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.