Гніздечко є, а коханої немає: як виглядає величезна квартира Андрія Данилка з розкішним видом на Хрещатик

Як виглядає величезна квартира Андрія Данилка з розкішним видом на Хрещатик? Артист не просто осів у столиці, а зайняв одразу декілька апартаментів.

Про його величезну покупку стало відомо майже одразу. Журналісти повідомляли, що Андрій Данилко купив розкішна приміщення з видом на Хрещатик, а пізніше розширив його, придбавши квартири по сусідству. Таким чином, в нього вийшов справжній пентхаус, з неймовірними видами, пейзажем за вікном, а також величезною площею.

Цікаво, що тривалий час артист приховував, як виглядають його апартаменти. І вирішив показати лише тоді, коли на вулицях панувала справжня паніка.

Андрій Данилко показав, як виглядає його елітна квартира в Києві

Андрій Данилко розповів, як намагався створити свою сім'ю
Андрій Данилко показав, як виглядає його елітна квартира в Києві

Як би не було дивно, але багато хто знайшов цей випуск дуже цікавим. Особливо заспокійливим моментом був той факт, що Андрій Данилко, який дивився з висоти на Хрещатик не покидав своєї квартири, не дивлячись ні на що, а навпаки охоче давав коментарі, говорив про свою позицію, і навіть запросив журналістів до власного житла.

Тоді стало зрозуміло, що Андрій Данилко живе не так вже і елітно. Всередині у зірки доволі класичний, стандартний ремонт з наголосом на скандинавський смак. Усе максимально чисто, світле приміщення, висока функціональність предметів і відсутність зайвих елементів.

Як сьогодні виглядає будинок Андрія Данилка в центрі столиці
Андрій Данилко показав, як виглядає його елітна квартира в Києві

Однак, усі кімнати він звичайно не показав. І здебільшого вів усі трансляції та зустрічі саме на кухні. І саме кухню публіка і мала можливість побачити.

Андрій Данилко показав, як виглядає його елітна квартира в Києві

Немає сумнівів, що у Андрія є інша нерухомість. Однак, артист на цей рахунок не розповсюджується. Єдина придбання, яким він завжди хизувався був автомобіль Freddie Mercury, який він декілька років тому виклав на аукціон з метою допомогти цими грошима Україні.

Тож цілком імовірно, що в квартирі біля Хрещатика Андрій Данилко живе, коли має багато роботи, а у вільний час виїжджає за місто.

Схожі статті

Після новини про розлучення з Потапом Каменських показала, з ким проводить ночі: хропіння на всю кімнату

Після новини про завершення шлюбу з Потапом Настя Каменських показала, з ким засинає та прокидається у своєму ліжку. Усі деталі в нашій статті.

Фата, весільна сукня зі стразами і чорні рукавиці: Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Захура

Найбагатша співачка України Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Мохаммада Захура. Як виглядають розкішна весільна сукня та фата артистки?

45-річна Оля Полякова показала, як вітала молодшу дочку з особливим святом: довелося йти вмиватися

Відома співачка Оля Полякова завжди вміла здивувати своїх неординарними вчинками. Цього разу зіркова мама вирішила оригінально привітати свою молодшу доньку з днем народження.

Ранок починається не з кави, а з палких обіймів: Леся Нікітюк засвітила обранця та похизувалася обручкою

Відома телеведуча Леся Нікітюк завжди воліла не обговорювати своє особисте життя. Проте, нині на неї чекають особливі зміни, якими гріх не поділитися.

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається у зірки?