“Перестаєш вірити жінкам”: 50-річний Фагот із ТНМК виправдався за зради у стосунках з матір’ю свого сина

Відомий виконавець Олег Михайлюта розсекретив рису свого характеру, яка кардинально змінила стосунки з матір'ю його сина. Чоловік не приховує, що шукав підтримки від інших жінок.

Фронтмен гурту ТНМК Олег Михайлюта не часто з’являється напроти інтерв’юєрів. Проте, коли це відбувається, всі шанувальники мають можливість відкрити для себе нові грані особистості зірки. Цього разу, Фагот завітав до Слави Дьоміна, де прочинив завісу особистого життя та зізнався, що у його родині були зради.

Єдиною жінкою, яка змогла подарувати Олегові дитину стала Анастасія Будкіна, яка працювала на музичному каналі М1. Зустрічалися вони не довго з 2009 по 2010 рік, на момент народження Нікіти, їх стосунки вже вичерпали себе та пара розійшлася. Проте, чоловік не став уникати відповідальності та визнав дитину.

Фронтмен ТНМК Олег Михайлюта розповів про зради у своїй родині
Фронтмен ТНМК Олег Михайлюта розповів про зради у своїй родині

Але, що стало причиною їх розриву? Виявляється, співак не був взірцевим сім’янином та любив сходити наліво. Чоловік не бажає називати його стосунки з іншими зрадами, проте й не приховує, що спав не з однією жінкою. Він називає це волелюбністю.

“Це, що називається – багато жінок одночасно”, – наголосив співак.

Фронтмен ТНМК Олег Михайлюта розповів про зради у своїй родині
Фронтмен ТНМК Олег Михайлюта розповів про зради у своїй родині

За словами артистка, їх стосунки з Анастасією були не стабільні. Пара часто сварилася, розходилася, а потім сходилася. На питання Дьоміна про причини зрад у стосунках, чоловік відповів однозначно – чоловіки перестають вірити жінкам.

“Перестаєш вірити жінкам, напевно. Це процес, ти розумієш, що ти в пошуку. Ти розумієш, що ти її знайшов, а потім щось тобі починає ставати поперек горла і ти намагаєшся шукати далі”, – розповів артист.

Фронтмен ТНМК Олег Михайлюта розповів про зради у своїй родині
Фронтмен ТНМК Олег Михайлюта розповів про зради у своїй родині

Чоловік зазначив, на той час вони з обраницею тільки зустрічалися. Можливо, якби вони жили разом, історія склалася б інакше. Коли Олег вирішив зізнатися у своїй невірності, Анастасія повідомила про вагітність, але рятувати стосунки було вже пізно – він не виправдав її очікувань.

Схожі статті

39-річна Тіна Кароль розповіла про шлюб з олігархом: це сталося ще в 2021-му – поп-діва зробила свій вибір

Тіна Кароль вразила своїм зізнанням про шлюб з олігархом. Поп-діва вже давно зробила свій вибір, але не поспішала про нього говорити. Все сталося 3 роки тому.

“Підбивають клинці до нього й інші”: Надя Дорофєєва розповіла, хто заважає їхньому з Кацуріним щастю

Відома співачка Надя Дорофєєва відверто розповіла про тих, хто заважає її стосункам з Кацуріним, та зізналася, як вони впливають на їхнє життя.

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.