Настя Каменських після сонячних Мальдів заговорила про різку зміну настрою: справа не у вагітності

Настя Каменських часто ділиться своїми думками в Інстаграм. При цьому вона не боїться здатися неідеальною, адже навіть такою її люблять.

Українська співачка Настя Каменських завжди життєрадісна і рідко говорить про неприємності. А ще артистка зізнається, що любить і насолоджується будь-якою погодою. Про це зірка розповіла відразу після повернення з Мальдів, де красуня відпочивала зі своїм чоловіком репером Потапом.

Проте кілька днів у холодній українській зимі змінили думку Насті Каменських і вона зізналася, що зараз їй дуже не вистачає сонця. Особливо це помітно, враховуючи особливості життя співачки, яка звикла рано прокидатися.

Настя Каменських поділилася, чого їй не вистачає в Україні
Настя Каменських поділилася, чого їй не вистачає в Україні

Прихильники зірки завжди дивувалися як дівчині при такому насиченому графіку вдається рано прокинутися. Проте для Насті Каменських це не проблема, адже вона налаштовує себе на позитив.

Хоча останнім часом з позитивом у дружини Потапа не дуже складається. Вона зізнається, що вранішня темрява за вікном її пригнічує і вона з життєрадісної і активної перетворюється на людину, якій хочеться весь день провести у ліжку і нічого не робити.

Вона поцікавилася у прихильників, як у них складаються відносини з зимою: радіють їй чи, навпаки, з нетерпінням чекають тепла і сонця. Більшість просто засипали зірку компліментами, а дехто зізнався, що любить зиму зі снігом, морозами, глінтвейном, зимовими видами спорту і так далі.

У декого любов до зими обмежується виключно святами, а декому потрібне лише літо і сонечко.

Підписники відмітили, що після повернення з відпочинку в Інстаграмі Насті Каменських почали з’являтися знімки та відео, на яких вона одягнена, що не може їх не радувати. Такий одяг став приводом для жартів прихильників у мережі, де вони пов’язали сніг саме з тим, що співачка нарешті одягнулася і не показує відкриті частини тіла.

Прихильники неодноразово говорили, що люблять Настю Каменських не за відверті світлини, а за її творчість, природність і багато інших якостей.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".