“Нащо ви це робите?”: переможець Холостячки Еллерт потрапив у незручну ситуацію в США та пояснив, що сталося

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт потрапив у незручну ситуацію в США та пояснив, що сталося. У цей момент Ксенія Мішина була зовсім поруч.

Як відомо, знаменитий український комік Олександр Еллерт прийняв рішення щодо еміграції ще 2 з половиною роки тому. З тих пір він не повертався, і лише відвідував Україну як гість.

Окрім того, зірка зміг знайти для себе нішу, і став активно гастролювати Сполученими Штатами Америки. Судячи з цього, Олександр вже звик до нового життя і навіть не думає емігрувати назад. І хто б міг подумати, що розділений океаном зі своєю колишньою коханою, він знову опинитися зовсім недалеко від неї, адже Ксенія Мішина нещодавно завітала до Штатів, і також активно подорожує разом зі своєю подругою та сином.

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт потрапив у смішну ситуацію в США

Переможець Холостячки Еллерт та Мішина поділилися кадрами з США
Олександр Еллерт потрапив у смішну ситуацію в США

Але Олександр поки що навіть не подає виду. Навпаки, активно проявляє активність в соціальній мережі Instagram і навіть не заговорює про акторку. Складається враження, що зірки вирішила все ж таки не бачитися. З іншої сторони, обидва завжди були надзвичайно таємничими і ніколи не спішили різними заявами, тому на публіку може ще чекати сюрприз.

Тим часом гуморист потрапив у доволі смішну та незвичайну ситуацію. Він опублікував у своєму блозі опитування, в якому цікавився, хто з його підписників проживає в Денвері. І здавалося подібне опитування немає принести жодних проблем, вона доволі просте.

Втім, користувачі вирішили трохи по глузувати з зірки, і почали натискати кнопку, яка вказує на те, що вони живуть у даному штаті, хоча це не відповідало дійсності. Олександр одразу ж зрозумів почуття гумору спільноти і просто почав сміятися.

Олександр Еллерт потрапив у смішну ситуацію в США

У відеоролику він зі сміхом запитав:

Навіщо ви це робите, скажіть мені?

Врешті-решт, достукатися до своїх фанатів йому так і не вдалося, адже велика кількість людей все одно натискали на кнопку щодо проживання в Денвері.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.