“Віддана донька та сестра”: зірка серіалу “Всі жінки – відьми” Шеннен Догерті померла після тривалої хвороби

Відома американська акторка Шеннен Догерті довгий час справлялася зі своїм недугом. На жаль, сьогодні її рідні та близькі востаннє розмовляли з жінкою.

Сьогодні важкий день для американської кіноіндустрії. Після довготривалої боротьби з раком, з життя пішла відома акторка Шеннен Догерті. Їй було всього 53 роки. Ця втрата стала страшним ударом для її родини та близьких.

Інформацію про смерть зірки опублікувало видання “PEOPLE” з посиланням на прессекретарку Леслі Слоан. Вона підтвердила, що сьогодні 14 липня 2024 року, Догерті залишила цей світ. Вона зазначила, що поки сім’я акторки утримається від будь-яких коментарів. Рідні хочуть прийти до тями та спокійно оплакати втрату.

“Віддана донька, сестра, тітка та подруга була оточена своїми близькими, а також її собакою Боуї. Сім’я просить залишити їх на самоті в цей час, щоб вони могли спокійно сумувати”, – повідомила Леслі.

Померла відома акторка Шеннен Догерті
Померла відома акторка Шеннен Догерті

Довгий час Догерті боролася зі складним недугом. Рак грудей у ​​зірки діагностували ще у 2015 році. З того часу, кожен день акторка відчайдушно хапалася за життя. З 2017, у неї була ремісія, але у 2020 хвороба повернулася. У червні 2023 року вона повідомила, що рак поширився на її мозок, а також, що п’ять місяців тому вона перенесла операцію з видалення пухлини, яку вона назвала Боб. Останні місяці, Шеннен було дуже важко, проте вона була сильною особистістю та на весь світ розповідала про своє лікування та продовжувала працювати. На превеликий жаль, рак виявився сильнішим.

Померла відома акторка Шеннен Догерті
Померла відома акторка Шеннен Догерті

Актриса прославилася завдяки ролі у шалено популярному телесеріалі “Беверлі-Хілс 90210”. Після цього її взяли на роль старшої сестри у всім відомому серіалі “Зачаровані”. Саме ця роль зробила її впізнаваною в Україні. Догерті не покидала кар’єру до останнього, продовжувала зніматися в американських шоу та була бажаним гостем на багатьох проєктах. Світ зазнав великої втрати. Редакція висловлює найщиріші співчуття близьким Шеннен.

Схожі статті

“Підбивають клинці до нього й інші”: Надя Дорофєєва розповіла, хто заважає їхньому з Кацуріним щастю

Відома співачка Надя Дорофєєва відверто розповіла про тих, хто заважає її стосункам з Кацуріним, та зізналася, як вони впливають на їхнє життя.

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.