Ані Лорак показала, на кого проміняла Лілію Подкопаєву: повна протилежність куми, з якою вони посварилися

Ані Лорак показала, на кого проміняла свою колись кращу Лілію Подкопаєву, яка відвернулася від неї. Вона – повна протилежність куми, з якою вони не ладнають.

Ще декілька років тому Лілія Подкопаєва підтримувала близькі стосунки зі своєю кумою Ані Лорак. В той період артистка, до речі, ще й намагалася повернутися на українську сцену та зіштовхнулася з Тіною Кароль. Як розповів Олег Боднарчук саме завдяки поп-діві Кароліна не змогла повноцінно влаштувати свій камбек.

В неї ще була доволі помітна підтримка і артистка знаходила певне розуміння серед аудиторії. Але все кардинально змінилося 24 лютого. І варто відмітити, що навіть її кума Лілія Подкопаєва порвала з нею взаємини.

Ані Лорак показала, на кого проміняла Подкопаєву

Лілія Подкопаєва висловилася про зраду Ані Лорак, яка мовчить про війну
 Ані Лорак показала, на кого проміняла Подкопаєву

Цікаво, що дружба перервалася мовчки. Кароліна нічого не написала своїй співвітчизниці, а вона не стала їй писати також. Режим цієї тиші продовжувався довго. Врешті-решт, стало зрозуміло, що їхня дружба повністю зруйнована.

Лілія Подкопаєва давала ексклюзивний коментар на цей рахунок і зізналася, що не розуміє хрещену матір свого сина. Але також визнала, що ніякого словесного конфлікту між ними не було. Ані Лорак тим часом дарма часу негає, і вільне місце, яка раніше належало гімнастиці, віддала іншій жінці.

Тепер на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являється інша приятелька, яка отримує масу уваги на свою адресу.

Ані Лорак показала, на кого проміняла Подкопаєву

Кароліна показала декілька знімків, які були зроблені в різні періоди та привітала близьку подругу з днем народження.

Нагадуємо, не так давно Кароліна показала, як виглядає її єдина дочка Софія. Співачка опублікувала свіжий кадр з спадкоємицею на честь її тринадцятиріччя. Стало зрозуміло, що за короткий проміжок часу дівчинка сильно змінилася, і це викликало справжній фурор в мережі, хоча багато хто почав звинувачувати співачку у зловживанні фотошопом. Пізніше стало зрозуміло, що кадри цілком реальні.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?