Ніколи не знімає: як виглядає обручка дружини найвідомішого журналіста на українському ТБ Дмитра Комарова

Дружина популярного журналіста-мандрівника Дмитра Комарова, який побував у всіх куточках планети, засвітила свою обручку. Як виглядає найдорожча прикраса Олександри Кучеренко?

Найголовніший мандрівник України, журналіст та автор програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров дуже довго ходив у холостяках, а коли оголосив, що одружився, то багато хто ахнув – адже його обраницею стала справжня королева краси! У 18 років Олександра Кучеренко здобула титул “Міс Україна”, де отримала не лише головний приз – корону, а й познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, який був у складі журі.

Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна-2016
Олександра Кучеренко на конкурсі краси Міс Україна-2016

Деякий час пара не афішувала стосунки, обидва продовжували будувати кар’єри – Дмитро записував нові авторські програми та розповідав про найекзотисектичніші країни, багато подорожував і майже не з’являвся в Україні, а його кохана після закінчення ВНЗ, влаштувалась працювати на канал спортивних новин, де дуже швидко підкорила серця телеглядачів своїм професіоналізмом, красою та неймовірно стильними елегантними образами.

Як виглядає найкрасивіша ведуча спортивного каналу Олександра Кучеренко
Як виглядає найкрасивіша ведуча спортивного каналу Олександра Кучеренко

Коли в Мережі з’явилися перші фотографії з їхнього весілля, багато хто звернув увагу на дуже просту і скромну сукню нареченої, в якій вона виглядала як справжня принцеса. А нещодавно Олександра Кучеренко засвітила свою обручку.

Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко
Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко

Так, перед фінальним матчем Чемпіонату Європи 2024 року, де зустрілися команди Іспанії та Великобританії, дружина Комарова вийшла в ефір спортивних новин. У кадрі Олександра Кучеренка з’явилася в ефектній міні-сукні сіро-блакитного відтінку, яка ідеально підкреслювала її струнку фігуру. Красива зачіска з хвилями та трохи помітний макіяж доповнили образ. Завершенням аутфіту стали прикраси – два тонкі ланцюжки, на одному з яких була перлина, мініатюрний годинник на тонкому браслеті та обручка. Все дуже скромно та лаконічно.

Дружина Дмитра Комарова показала свою красиву обручку
Дружина Дмитра Комарова показала свою красиву обручку

Нагадаємо, що колишня “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко разом зі своїм майбутнім чоловіком журналістом-мандрівником Дмитром Комаровим брала участь у танцювальному конкурсі “Танці із зірками”. І хоча в тому сезоні пара дуже швидко покинула проєкт, проте без перебільшень стала однією з найяскравіших і незабутніх.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко на Танцях з зірками
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко на Танцях з зірками

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.