Осадча показала, як виглядає її дорослий спадкоємець: син зірки від імпозантного депутата має не лише її очі

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син. Первісток зірки вже давно живе не в Україні, а зовнішність успадкував здебільшого від матері.

Раніше Катерина Осадча дотримувалася правила не показувати свою дитину, якщо вона того не хоче. Ілля Поліщук ставився до своєї приватності завжди з прискіпливістю. Первісток знаменитості не бажав бути публічною людиною, а тому на особистій сторінці своєї матері в соціальній мережі Instagram показувався лише спиною до об’єктиву.

Коли Осадча потрапила на екрани, публіка навіть не здогадувалася, що позаду в неї розлучення, а на руках маленька дитина. З вихованням їй допомагала мати. Колишній чоловік Олег Поліщук, який на той момент був депутатом, також підтримував сім’ю.

Катерина Осадча показала, як виглядає її дорослий син

Катерина Осадча розповіла, де працюватиме її старший син
 Катерина Осадча показала, як виглядає її дорослий син

Катерина охоче розповідала про свого спадкоємця. Але що стосувалося спільних виходів на червону доріжку, або інтерв’ю у сімейному колі, то чого вона там сильно не вистачало.

Навіть коли народився Іван, Катерина собі у цьому питанні не зраджувала. Але після появи Данила все кардинально змінилося: на кадрах почала з’являтися вся родина, включаючи Іллю. На той момент він вже переїхав до Сполучених Штатів Америки, хоча раніше жив з мамою, вітчимом та братиком.

Хлопець вирішив пов’язати своє життя з технологіями та IT. В Україні він завершив елітну бізнес-школу і одразу заявив про свої прекрасні перспективи в майбутньому. Варто відмітити, що з батьком в нього прекрасні стосунки, а Олег Поліщук навіть навідується до тещі в гості, зокрема на її дні народженні та ювілеї.

Ілля тим часом приїжджає в Україну здебільшого лише на канікули, але говорить про те, що після завершення навчання обов’язково повернеться на батьківщину для того, аби зробити свій внесок у її розвиток.

Зовнішньо він дуже нагадує свою матір, адже має сині очі, такі самі губи теніс, видовжений овал обличчя і навіть пшеничного кольору волосся.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?