Як виглядає Тіна Кароль, коли не встигла до стилістів – якщо не вмієте укладати, на голові буде таке саме

Це на сцені співачка Тіна Кароль завжди з'являється, як справжня королева. Однак, у повсякденному житті артистка не морочиться з зачіскою та макіяжем.

При зустрічі з популярним львівським блогером Ніколасом Кармою, який цікавиться у перехожих на вулиці – скільки коштує look, співачка Тіна Кароль зізналася, що майже всі свої заощадження вона витрачає на сценічні вбрання, записи нових пісень та зйомки кліпів. У повсякденному житті артистка намагається “не виділятися з натовпу” і завжди носить якісний, але не помітний одяг. Зазначимо, що Тіна анітрохи не кокетувала і сказала чисту правду.

Тіна Кароль похвалилася гламурною сукнею за 74 тисячі гривень
Тіна Кароль похвалилася гламурною сукнею за 74 тисячі гривень

Насправді поза сценою співачка ніколи не заморочується із укладками та макіяжем. Найчастіше її можна побачити без косметики та з пучком на голові. Так, напередодні на одному з найпопулярніших фан-акаунтів артистки в Інстаграм з’явилося відео, на якому Тіна Кароль показала, як виглядає без допомоги професійних стилістів та візажистів. У кадрі 39-річна знаменитість з’явилася без макіяжу. Щоб не укладати волосся, вона просто намочила і засвербіла його назад. З одягу на артистці був стильний та дуже сміливий трикотажний костюм, який складався з напівпрозорої максі-спідниці з розрізами з боків, мікро-шорт та ліфа з довгими рукавами. Зазначимо, що артистка виглядала чудово!

Нагадаємо, що Тіна Кароль приділяє велику увагу своїй зовнішності. Особливо постаті. Вже багато років популярна співачка регулярно займається фітнесом та йогою. У її великому будинку в селі Зазим’ї, яке вона отримала у подарунок від покійного чоловіка Євгена Огіра, навіть є спортзал, де співачка тренується. Результат вражає. Зараз Кароль, на думку її шанувальників, виглядає крутіше, ніж будь-коли. Від її сталевого преса просто неможливо відвести погляд.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.