Онука Софії Ротару показала свого немолодого обранця: немаленький капітал і немаленький вік

Майбутнє подружжя вирішило публічно показати свої почуття один до одного.

У 2001 році Софія Ротару стала бабусею в другий раз – в сім’ї у її сина Руслана народилася дівчинка, яку назвали Софією. Цього року внучці зірки виповнилося 19 років. Незважаючи на юний вік, Софія Евдокименко вже замислюється про те, щоб піти під вінець.

Як зуміли з’ясувати журналісти, зараз родичка артистки готується до весілля. Про своє особисте життя Софія Евдокименко розповідає нечасто. Відомо було тільки те, що внучка Ротару зустрічається з бізнесменом з Франції і навіть познайомила його з родичами. Проте скоро стосунки зійшли нанівець. Приваблива Софія не довго залишалася одна. Новим обранцем Евдокименко став підприємець, віце-президент по маркетингу компанії Readdle Денис Жданов. Відомо, що бізнесмен входить в рейтинг журналу Forbes “ТОП – 30 підприємців Європи у сфері технологій”.

Славний Нью-Йорк

Зіркова пара зараз проживає у Нью-Йорку. Софія навчається на факультеті дизайну, займається моделінгом та блогінгом, а Жданов зайнятий бізнесом. На диво, у них немає хейтерів, а в коментарях лише позитивні відгуки щодо особистих якостей молоді.

Поговорюють, що у пари зовсім скоро весілля. Певно тому Софія вирішила не приховати свого обранця та опублікувала світлини разом з ним. Денис Жданов постав у чорній футболці та простих джинсах, а Софія одягла леопардову сукню та розпустила волосся.

Пара виглядає дуже гармонічно і насамперед щасливою. Тож залишається чекати на офіційну дату весілля. А різниця у віці, яка складає близько одинадцяти років деяких шокує, а деяких зовсім не дивує, адже стандарти  в усіх різні.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".