Молдавський мачо Дан Балан забув про Тіну Кароль та переключився на молоду виконавицю

Дан Балан підтримую репутацію холостяка та продовжу розбивати жіночі серця.

Дан Балан пройшов довгий шлях від невідомого молдавського виконавця до зірки світового масштабу, який співпрацює з Ріанною, Джессі Діланом і іншими популярними виконавцями. Його талант міг би залишитися непоміченим, оскільки батьки майбутнього музиканта готували йому долю юриста, але Дан виявився наполегливіше і пішов власним шляхом.

Особисте життя

Його особисте життя закрите завісою таємниці. Але все ж таки інформація про те, що Дан колись був одружений просочилися до публіки, а згодом стало відомо, що в нього є і син Aлан .

Тіна Кароль і Дан Балан

Після розлучення ЗМІ стали приписувати Дану відносини з Тіною Кароль. Пара стала часто з’являтися на публіці і відкрито фліртувати один з одним. Вони разом виступили на сцені, заспівавши дуетом в один мікрофон, здавалося, що пристрасний дует ось-ось завершиться поцілунком. На пряме запитання, що його пов’язує з Тіною, Дан відповів: «Роман, написаний рукою генія».

INDI

Але здається, що 2021 рік ознаменується розпадом зіркової пари Дана Балана і Тіни Кароль. Співачка зайнялася своєю музикою та бізнесом, а Дан знайшов іншу співачку для просування своєї кар’єри. Так остання відеоробота молдавського виконавця була зроблена у колаборації зі співачкою INDI.

Виконавиця досить молода, казахського походження і про неї немає майже ніякої інформації в інтернеті. Але прем’єра кліпу була успішною, а енергетика між виконавцями нереально сильною.

Чи можна зробити висновок, що у Тіни Кароль з’явилася суперниця? Чи може, все ж таки, між Даном Баланом та Тіною нічого не було.

Аби дізнатися більше дивіться відео:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".