Дан Балан зізнався, що буде в Україні, але не з Тіною Кароль: заради кого насправді приїжджає співак?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан зізнався, що буде в Україні, але не з Тіною Кароль. Заради кого насправді він приїде стало відомо не так давно.

Декілька місяців тому в мережі прогримів скандал через Тіну Кароль та Дана Балана. Здавалося, що ця історія піар-кохання вже давно завершена. Але ні продюсери, ні самі артисти не змогли переконати фанатів у тому, що між зірками нічого немає. Дан був вимушений звернутися до шанувальників співачка з проханням не чіпати його родину та не турбувати її. Мовляв, фанати перейшли межу та псують життя його сім’ї.

Тоді ж він зазначив, що його з Тіною Кароль взагалі ніколи нічого не об’єднувала, і вони просто працювали разом. Сама кажу і судячи з усього, цю лінію поведінки не обирала. Адже ще минулого року спровокувала чергові чутки, заявивши зі сцени в Кишиневі, що Балан — найкращий чоловік.

Дан Балан розповів, що незабаром повернеться в Україну

Як виглядає нова кохана Дана Балана
Дан Балан розповів, що незабаром повернеться в Україну

Окрім того, в кольорах шоу-бізнесу обговорюють виходи Дана в світ з різним супроводженням. Балан з’являється то з моделлю, то з блогеркою. І навіть натяку на диво немає.

В Україні чоловік не був 2 роки. Однак, нещодавно засвітився в Карпатах, і скоро вже з’явиться в Одесі. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Молдавський виконавець вирішив влаштувати повернення на сцену в Україні, а також потішити своїх шанувальників.

Все ж таки, заради своїх фанатів Дан готовий зробити це. І всі бажаючі вже 26 липня матимуть можливість насолодитися його виступом.

Дан Балан вирішив повернутися в Україну. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що півроку тому артист потрапив у гучний скандал через свій концерт в Кишиневі. Депутат звинуватив його у тому, що на сцені була помітна неадекватна поведінка зі сторони артиста. Мовляв, він хитався і не тримався на ногах. Даний інцидент виконавець ніяк не прокоментував, а шанувальники поспішили його виправдати: гастрольний тур — справа нелегка, а зірки постійно страждають через виснаження.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.