Чому Андрій Данилко та Інна Білоконь вже ніколи не будуть парою: співак зробив вражаючу заяву про свою сім’ю

Чому Андрій Данилко та Інна Білоконь вже ніколи не будуть парою? Артист зробив зізнання під час інтерв'ю, яке розставило все по своїм місцям.

Особисте життя Андрія Данилка завжди цікавило його публіку. І недарма, адже настільки яскрава індивідуальність з харизмою та любов’ю до свого глядача якимось чином досі залишається без сім’ї. 2 роки тому Андрій дав велике інтерв’ю, в якому підтвердив, що в нього поки що немає коханої людини поруч, і він продовжує залишатися холостяком.

Андрій Данилко розповів про плани на сім’ю та чому Білоконь в них не входить

 Андрій Данилко розповів про плани на сім’ю та чому Білоконь в них не входить

Ще більш абсурдною думка про це стає, коли дивишся на фотографії молодого артиста. Тоді він виглядав як справжня модель: красиве обличчя, підтягнута фігура, гладенька шкіра та виразні очі. Ще й додати до цього всього величезний потенціал, артистизм та цілеспрямованість.

Але поруч зіркою зазвичай було лише 2 жінки: Інна Білоконь та Радмила Щоголева. Остання зізналася, що близькість в неї з актором все ж таки було, але їхні стосунки розірвалися 20 років тому, і з тих пір вони особливо не спілкуються, хоча і розійшлися на хороші ноті.

Свою чергу Інна Білоконь публіка неодноразово підозрювала у любовному зв’язку зіркою. Як мінімум тому, що в мережі постійно з’являлися кадри з їхніми поцілунками, обіймами та іншим проявом емоційної близькості.

Більшість фанатів знає, що насправді виконавиця ролі Інни Адольфівна знайома з Андрієм Данилком ще зі студентських часів. Вони не одразу сподобалося одне одному, але пізніше подружилися і почали працювати разом. Так їхня дружба пройшла крізь роки.

Інна Білоконь ніколи не покидала свого товариша, однак давно створила сім’ю, стала мамою, а нещодавно і бабусею. Андрій вже зробив заяву вперше у своєму житті, яка стосувалася його особистого і потаємного. Зірка зізнався, що неодноразово намагався створити родину, але в нього нічого не виходило. І він просто полишив спроби зробити це. Андрій змирився і цінує те, що в нього є.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.