“Ти заслуговуєш на все найкраще”. Камалія показала, як виглядає її 70-річний батько: відпустила образи

Попри ненайкраще дитинство, відома співачка Камалія змогла примиритися з батьком. Наразі, вона вдячна йому за життя та готова підтримувати у будь-якій ситуації.

Відома українська артистка Камалія мала не легке дитинство. Її батько не був прикладом для наслідування, принаймні тоді. Чоловік не відмовлявся від міцних напоїв та виплескував своє невдоволення на родину. Діставалося не тільки матері, а й самій Наталі (справжнє ім’я співачки).

Не витримавши атмосфери в середині родини, саме дівчина стала ініціатором розлучення батьків, бо в якийсь час зрозуміла, що просто боїться йти додому. Проте, пройшов час, і Камалія змогла примиритися з батьком. Вона витягла батька з залежності та наразі пишається ним, як ніколи раніше.

“Ти справжній молодець і приклад для всіх нас. Нехай кожен новий день приносить тобі радість, здоров’я та щастя! Ти заслуговуєш на все найкраще у світі”, – впевнена Камалія.

Камалія показала рідкісне фото свого 70-річного батька
Камалія показала рідкісне фото свого 70-річного батька

Часто у її фотоблозі з’являється мама Інна, проте фото з батьком – це справжня рідкість. Цього разу Камалія вирішила виправити ситуацію, адже для цього є чудовий привід – його 70-й день народження.

В Instagram зірки, з’явився новий допис, у якому артистка дякує батькові та наголошує, що він став прикладом для усієї її родини. За словами Наталії, Віктор справжній патріот своєї країни. Попри те, що чоловік народився у москві, він переїхав в Україну та долучився до розвитку нашої авіації.

“Коли тобі пропонували переїхати служити далі в москву, ти вибрав залишитися в Україні і першим очолив безпеку повітряного руху в Україні”, – написала жінка.

Камалія показала рідкісне фото свого 70-річного батька
Камалія показала рідкісне фото свого 70-річного батька

Вона поважає свого батька за мужність, яку він проявив після початку повномасштабної війни. Камалія вважає, що він став прикладом для наслідування та заслуговує на всі принади життя. Ця родина, стала прикладом, того, що можна пробачити будь-які образи, якщо є бажання налагодити своє життя та стосунки з близькими.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?