“Любіть себе, свої зморшки, свої нерівності”: 50-річна Олена Мозгова показалася без макіяжу та фільтрів

Ми унікальні, і цього не варто соромитися. Відома продюсерка Олена Мозгова своїм прикладом показала - себе потрібно любити такою, яка ти є.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова активно веде свою сторінку у Facebook. Там, жінка повідомляє про нові збори для наших захисників, прикріпляючи до дописів особисте фото. Проте, цього разу, жінка вирішила зробити вийняток та поспілкуватися з підписниками на тему природної краси.

Задля цього вона опублікувала власне фото без краплі макіяжу та будь-яких фільтрів. Крім того, Олена зазначила, що себе треба любити будь-яку, потрібно приймати всі свої недоліки. Дійсно, з часом наше обличчя змінюється, з’являються зморшки, 50-річна Мозгова знає про це на власному досвіді, проте пам’ятайте – полюбите себе і вас полюблять інші.

“Немає ідеальних облич, людей, характерів.. ніщо і ніхто у цьому світі не ідеальний! І це прекрасно! Любіть себе, свої зморшки, свої нерівності та щербинки”, – написала Олена.

Олена Мозгова показала, як виглядає без макіяжу
Олена Мозгова показала, як виглядає без макіяжу

Більш того, Олена часто з’являється на своїй сторінці без мейкапу. Вона не соромиться показувати себе справжню та надає гарний приклад для всіх жінок. Ніщо в цьому світі не ідеально, всі мають свої недоліки та вади, проте важливо прийняти їх та перетворити на свою унікальну родзинку.

Також, нещодавно, на своїй сторінці, вона показала архівне фото батьків. Чорно білий знімок показує, якими вони були в молодості. Мама-красуня та статний й талановитий чоловік біля неї – шикарна пара. Нагадаємо, батько Олени, Микола Мозговий був видатним українським артистом. Підписники відмітили це у коментарях та згадали, як люблять його творчість.

“На маму не можу надивитись, а тата наслухатись. Вперше бачу дружину – який неймовірний типаж, спокійний погляд, природність!”, “За таким чоловіком можна було йти у вогонь і в воду. Красень, талант і люблячий чоловік. А виконані пісні залишаються в пам’яті на все життя. Неповторне виконання”, – написали під дописом.

Олена Мозгова показала своїх батьків
Олена Мозгова показала своїх батьків

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?