Ектор Хіменес-Браво повідомив про поповнення в його сім’ї та показав маму після пологів: “Сильно хвилювався”

52-річний Ектор Хіменес-Браво повідомив про поповнення в його сім'ї та показав новоспечену маму після пологів. Зірка на даний момент сяє від щастя.

Місяць тому Ектор вийшов на зв’язок з неймовірною новиною та одразу показав знімки з УЗД. Тоді публіка подумала, що шеф-кухар незабаром стане батьком. І насправді були не далекі від істини, хоча власного малюка у зірки немає.

Як відомо, актор надзвичайно прив’язаний до своїх собак. І красуня Лупіта завагітніла декілька місяців тому та виносила цуценят. Зірка регулярно з’являвся у ветеринарній клініці, слідкував за здоров’ям своєї улюблениці, здавав з нею аналізи, спостерігав за плодом. І ось нарешті цей день настав, і в сім’ї сталося велике поповнення.

Ектор Хіменес-Браво повідомив про поповнення в його сім’ї

Ектор Хіменес-Браво розповів про любов до Канади
 Ектор Хіменес-Браво повідомив про поповнення в його сім’ї

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Ектор опублікував декілька знімків, на яких показав себе після того, як він прийняв пологи у власної собаки, а також новоспечену матусю з цуценятами.

Судячи з усього, народилося троє прекрасних малюків. Собака вже годує їх молоком, а вони виглядають здебільшого чорними.

Ектор Хіменес-Браво повідомив про поповнення в його сім’ї

Інший собака Ектора був поруч з ним постійно. До речі, невідомо, чи являється він батьком приплоду, або все ж таки Ектор шукав партнера для своєї собаки на стороні.

Нагадуємо, що в особистому житті зірки на даний момент повна тиша. Так, Ектор не поспішає розповідати, чи продовжує він стосунки зі своєю коханою, яка на даний момент має знаходитися в Польщі. Про роман чоловік повідомив ще 3 роки тому. Тоді публіка думала, нібито це може бути Ольга Мартиновська. Пізніше стало зрозуміло, що дівчина молода та має чорне волосся. Її особистість Ектор відкривати відмовився, пояснивши, що його попередні стосунки не склалися через публічність.

Однак, незабаром дівчина мала евакуюватися, і взяла із собою собаку Ектора. Після цього все встало на паузу.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?